ABD'nin Connecticut eyaletinde yakıt tankeri kaza yaparak devrildi, yangın çıktı - Son Dakika
Dünya

ABD'nin Connecticut eyaletinde yakıt tankeri kaza yaparak devrildi, yangın çıktı

ABD\'nin Connecticut eyaletinde yakıt tankeri kaza yaparak devrildi, yangın çıktı

Connecticut Valisi Ned Lamont, Gold Star Köprüsü üzerinde bir binek aracının tankere çarpması sonucu meydana gelen kazada tanker şoförünün öldüğünü ve birkaç kişinin yaralandığını açıkladı. Kazanın etkisiyle alev alan tankerin yangına sebep olduğu belirtildi. Ulaştırma Bakanlığı köprünün yapısal analizini yaparken, çevre ekibi ise nehre dökülen yakıtı kontrol altına almaya çalışıyor. Bazı binaların da alev aldığı belirtildi.

22.04.2023 11:23

ABD'nin Connecticut eyaletinde bir yakıt tankeri dün Gold Star Köprüsü üzerinde kaza yaparak devrildi. Kazanın etkisiyle etrafa yayılan yakıt alev alarak büyük bir yangına sebep oldu. Yetkililer, tanker şoförünün öldüğünü, birkaç kişinin yaralandığını belirtti.

Connecticut Valisi Ned Lamont dün olayla ilgili basın toplantısı yapıp sabah saatlerinde bir binek aracının, Gold Star Köprüsü üzerinde lastiğinin patladığı ve yakıt tankerine çarptığı, tankerin ise çarpmanın etkisiyle devrilerek litrelerce yakıtın köprüye yayıldığını belirtti. Kazanın etkisiyle alev alan tankerin yangına sebep olduğunu ifade eden Vali Lamont, tanker şoförünün olay yerinde hayatını kaybettiğini ve çevrede bulunan birkaç kişinin ise yaralandığını kaydetti.

Vali Lamont, patlama sonrasında Ulaştırma Bakanlığı'nın köprünün yapısal analizini yaptığını ve çevre ekibinin ise köprüden nehre dökülen yakıtı kontrol altına almaya çalıştığını belirtti. Yetkililer, köprünün altında bulunan bazı binaların da alev aldığını ayrıca vurguladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya ABD'nin Connecticut eyaletinde yakıt tankeri kaza yaparak devrildi, yangın çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement