Annan'ın Sözcüsü: "Suriye'de Yaşanan Son Olaylardan Dolayı Endişe Duymaktayız" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Annan'ın Sözcüsü: "Suriye'de Yaşanan Son Olaylardan Dolayı Endişe Duymaktayız"

12.06.2012 14:43

BM ve Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan'ın sözcüsü Ahmed Fevzi, "Sayın Annan, helikopter ve tankların rapor edildiği son Humus bombardımanından endişe duymaktadır" dedi.

BM ve Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan'ın sözcüsü Ahmed Fevzi, "Sayın Annan, helikopter ve tankların rapor edildiği son Humus bombardımanından endişe duymaktadır" dedi.

BM ve Arap Birliği'nin Suriye Özel Temsilcisi Kofi Annan'ın sözcüsü Ahmed Fevzi, Suriye'de hükümet ve muhalif güçleri arasındaki şiddet olaylarının tırmandığı yönündeki haberlerden dolayı kaygı duyduklarını belirtti. Annan'ın sözcüsü Ahmed Fevzi, Cenevre'de yaptığı açıklamasında, BM gözlemcilerinin dün Humus kentinin helikopter, tank ve havan topları ile bombalanmasını rapor etmesinin endişe verici olduğunu ifade etti.

Çok sayıda sivilin bu yerleşim yerlerinde sıkışıp kaldığına dair duyumlar ve göstergeler olduğunu belirten Fevzi, "Sayın Annan, helikopter ve tankların rapor edildiği son Humus bombardımanından endişelenmektedir. Birçok sivilin bu yerleşim yerlerinde sıkışıp kaldığına dair ibareler var. BM gözlemci askerlerinin acilen Al-Haffa kasabasına girişinin sağlanması gerekmektedir" dedi. - CENEVRE

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Annan'ın Sözcüsü: 'Suriye'de Yaşanan Son Olaylardan Dolayı Endişe Duymaktayız' - Son Dakika


Advertisement