Bernie Bebek Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Dünya

Bernie Bebek Hayatını Kaybetti

Amerika'da Bernie Sanders'in seçim kampanyasında kafasına takılan peruk ve gözlükleriyle tüm dünyanın ilgi odağı olan ''Bernie Bebek'' lakaplı Oliver Tomas yaşamını yitirdi.

04.03.2016 10:33  Güncelleme: 10:45

ABD'de demokratların aday adaylarından Bernie Sanders'in Las Vegas'taki seçim kampanyası sırasında peruğu ve gözlükleriyle sosyal medyada büyük ilgi gören ''Berbie Baby'' isimli bebek öldü.

FOTOĞRAFLARI TÜM AJANSLARDAN SERVİS EDİLDİ

Sosyalist aday Sanders'a benzemesi için başına beyaz peruk ve gözüne kocaman siyah çerçeveli gözlük takılan üç aylık bebeğin fotoğrafı tüm haber ajansları tarafından servis edildi ve kampanyanın en renkli karesi olarak sosyal medyanın çok konuşulanları arasına girdi.

Ancak şimdi tüm dünya "Bernie Baby" lakabı takılan Oliver Lomas isimli bebeğin ani bebek ölümü sendromu nedeniyle yaşamını yitirmesinin şokunu yaşıyor.

AİLESİ MASRAFLAR İÇİN BAĞIŞ TOPLUYOR

Time dergisinin haberine göre 25 Şubat'ta ölen bebeğin ardından ailesi GoFundMe sitesinde hesap açarak, cenaze töreni masrafları için insanlardan destek olmasını istedi. Bugüne kadar 17 bin 500 dolar bağış toplandı.

ANİ BEBEK ÖLÜMÜ SENDROMU NEDİR?

Halk arasında "beşik ölümü" olarak bilinen ani bebek ölümü sendromu, bir hastalığı olmayan bebeğin yatakta nedensiz olarak ölü olarak bulunmasıdır. Yapılan otopsilerin ortak özelliği oksijensizlik bulgularının saptanmasıdır. Bir ayla bir yaş arası dönemde görülür. Olguların yüzde 90'ı ilk 6 aydadır. Özellikle gece geç saatlerde gerçekleşir. Kış aylarında ani bebek ölümü sıklığı artar. Ani bebek ölümü sendromu oranları bu konuda yürütülen çalışmalarla düşüş göstermektedir.

Bernie Bebek Hayatını Kaybetti

Son Dakika Dünya Bernie Bebek Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Ecevit: Suriyede binlerce öldü bunun gibi bebekler...onlar da melekti...ve can çekişerek...ve ölmeye devam ediyor... 38 1 Yanıtla
    SEDAT ÇINAR...: ONLAR MÜSLÜMAN OLDUĞU İÇİN kafirlerin İŞİNE GELMEZ..! 19 3
  • Van: Bebek kafir müslaman olmaz dazlaklar çocuktur her zaman çoçuklar cennettedirler çakal yobazlar her şeye bir kulp takıyorsunuz 27 4 Yanıtla
  • Kzk40: Çocuğu nazara getirmişler 26 0 Yanıtla
  • Hansel: SORUMLUSU AKPDİR KOYUNLAR 0 18 Yanıtla
  • Yiğit: Bence de nazar, yada annesi boğmuştur, bu dünyada herşey beklenir. 13 3 Yanıtla
  • berk: nazar değdirdiniz bebeğe...mal avrupa 10 0 Yanıtla
  • turkiye 78 milyonun ulkesidir: cocuga nazar degdirdiler ona buna gostere gostere 9 0 Yanıtla
    TÜRKs: haberı okurken dırekt aklıma nazar geldı,Allah rahmet eylesın 9 0
  • Hüseyin: Bebeğin cenaza masrafı ne ya allah kahretsin sizin gibi aileyi fırsat düşkünlüğü başkada bişey değil evladı gitmiş hala para peşindeler yazık. 9 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement