Çılgın Sevgililer, Oyuncak Bebeklere Benzemek İçin 875 Bin Lira Harcadı - Son Dakika
Dünya

Çılgın Sevgililer, Oyuncak Bebeklere Benzemek İçin 875 Bin Lira Harcadı

Biri Rus, biri Fransız çift, idolleri Barbie ve Ken'e benzemek için estetik operasyonlara 875 bin lira harcadı. Sevgililerin yaptırmayı planladığı estetik operasyonlar ise sırada.

06.12.2015 18:52  Güncelleme: 19:06

İki yıl önce, 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Rus Anastasia Reskoss, cep telefonu dükkanı sahibi 23 yaşındaki Fransız Quentin Dehar'la bir partide tanıştı. Tanışmaları her ikisinin de hayatını sonsuza dek değiştirecekti. Sadece birbirlerine aşık olmakla kalmadılar kendilerini estetik operasyonlarla değiştirmeleri yönünde birbirlerini de yüreklendirdiler. Estetik operasyonların amacı ne miydi? İdolleri Mattel oyuncakları Barbie ve Ken'e benzemek. Barbie ve Ken'e benzemek onlarda bir saplantı haline gelmişti.

RUH İKİZLERİ

Anastasia ve Quentin, 2013'te Saint Tropez'de karşılaştı. Quentin o günleri "Anastasia'yı gördüğümde dans pistindeydim. Çok güzeldi. Gözlerimizi birbirimizden alamadık." diyerek hatırlıyor.

Anastasia ise "Quentin'i gördüğümde ona vuruldum. Bana gelip ne kadar güzel olduğumu" söyledi. Akabinde de " 'Ken'ime Barbie'mi buldum' " dedi.

AMELİYATLARA YAKLAŞIK 875 BİN LİRA HARCADILAR

Şu ana dek implatasyonların da aralarında bulunduğu cerrahi müdahalelere neredeyse 875 bin lira harcadılar: Anastasia toplamda 129 bin 700 pound, Quentin ise toplamda 79 bin 300 pound harcadı.

Mesela Anastasia, sadece göğüs ameliyatlarına 10 bin, burun operasyonlarına ise 6 bin 500 pound harcadı. Botoks içinse bin 750 pound harcadı. Diğer taraftan Quentin burun operasyonlarına 6 bin, botoksa da 2 bin 350 pound harcadı.

Daha da fazla estetik ameliyat yaptırmayı planlıyorlar.

Anastasia, "Ebeveynlerim bana istediğim tüm Barbie bebekleri aldı. Bir zamanlar 100'den fazla bebeğim vardı. Bütün günümü onlarla oynayarak geçiriyordum. Çok güzeldiler." diyor.

"KEN BEBEKLERİME HAYRANDIM"

Quentin de Ken bebekleri hakkında benzer düşüncelere sahipti. "Ken bebeklerime hayrandım. Ken bebeğin bütün aksesuarlarına sahiptim: Uçak ve üstü açılır araba. Ken'in milyarderleri andıran yaşam biçimi hoşuma gidiyordu." diyor.

Anastasia ve Quentin gençken, Ken ve Barbie bebekleriyle oynayarak büyüdü. Bebeklerin dış görünüşü onlarda bir saplantı haline geldi.

"GENÇKEN KENDİMİ HİÇ GÜZEL BULMUYORDUM"

Anastasia, "Daha gençken kendimi hiç güzel bulmuyordum ve çok solgun görünüyordum. Çocukken esmer Barbie bebekleri seviyordum. Oynadığım bebekler gibi olmak istiyordum." diyor.

Quentin, Anastasia'ya katılıyor. "Okulda sıradan bir çocuktum. Ken'e öykündüğümden suratımı tamamen değiştirmek istiyordum. Ama sadece onun gibi görünmek istemiyordum aynı zamanda onun havalı arabalarından kullanmak ve onun giydiği tasarımcıların elinden çıkma elbiseleri giymek istiyordum." diyor.

Kaynak: Mirror.co.uk, Pesala Bandara.


Çılgın Sevgililer, Oyuncak Bebeklere Benzemek İçin 875 Bin Lira Harcadı

Son Dakika Dünya Çılgın Sevgililer, Oyuncak Bebeklere Benzemek İçin 875 Bin Lira Harcadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • Gercekci: Mallıkta zirve yapmışlar 17 1 Yanıtla
    Suna: Tavan yapmislar valla :))) 2 0
  • bilge: Ot gelmiş saman gidiyorlar. 16 0 Yanıtla
  • Bulut: Bir yandan ekmek bulamayan insanlar diğer yandan bu inançsız ve mantıksız insanlar karar vicdanlarımızın :) 15 0 Yanıtla
  • Vole: Bu kadin yirmi yasindami simdi. O zaman ben 250 11 0 Yanıtla
  • Z&A: para çok olunca normal bendede çok olsa mesela bende kendimi tom crus falan yapardım heralde 1 8 Yanıtla
  • gönder: Buyuk emek harcayip fedakarlik ornegi sergileyerek bu haberi yayinlamak icin calisan herkezin ta ... 9 0 Yanıtla
  • ALLAH AKIL VERSiN: millet oyuncagi canliya benzetmeye calisiyor bunlar kendilerini oyuncak ypor 7 0 Yanıtla
  • Türk: Artık Türk milleti pkk ve pkkya destek verenlere gerilla üsülü karşılık vermeli, bunlar haince karleşce bize saldırmalarına izin vermemeliyiz. Bunları tespit ettiğimizde biz onlardan önce onlara saldırmalıyız savaşın tek kuralı vardır o da hedefini ulaşıp onu yok etmek. 3 3 Yanıtla
    Manşet: Burda Mesele savaşmak değil sevişmek. Sen başka yere atacaktın yorumu galiba. 1 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement