Fransa'da Cinnet Getiren Türk Baba Komada, Anne ve Kız Hayati Tehlikeyi Atlattı - Son Dakika
Dünya

Fransa'da Cinnet Getiren Türk Baba Komada, Anne ve Kız Hayati Tehlikeyi Atlattı

Fransa\'da Cinnet Getiren Türk Baba Komada, Anne ve Kız Hayati Tehlikeyi Atlattı

Fransa'nın Bordeaux şehrinde cinnet getiren ve 2 oğlunu öldürüp, eşini ve kızını da vurduktan sonra intihar teşebbüsünde bulunan baba Osman Çimen'in hala komada olduğu, eşi ve 11 yaşındaki kızının ise hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

15.10.2013 16:42

Fransa'nın Bordeaux şehrinde cinnet getiren ve 2 oğlunu öldürüp, eşini ve kızını da vurduktan sonra intihar teşebbüsünde bulunan baba Osman Çimen'in hala komada olduğu, eşi ve 11 yaşındaki kızının ise hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Cinnet getiren babanın kurşunları ile can veren Mevlüt ve Ali'nin cenazeleri hala adli tıp kurumunda. Hastanede tedavisi süren annenin, Türk kökenli Fransız olduğu ve bir süredir eşi ile ayrı yaşadığı; baba Osman Çimen'in ise bu sürede başka bir yerde kaldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖ(GE) - Paris

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Fransa'da Cinnet Getiren Türk Baba Komada, Anne ve Kız Hayati Tehlikeyi Atlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement