Hollanda'da Polis Halil Erol Cinayetiyle İlgili Görgü Tanıklarından Yardım İstiyor - Son Dakika
Dünya

Hollanda'da Polis Halil Erol Cinayetiyle İlgili Görgü Tanıklarından Yardım İstiyor

Hollanda\'da Polis Halil Erol Cinayetiyle İlgili Görgü Tanıklarından Yardım İstiyor

Hollanda polisi, 6 Şubat 2010'da kayıplara karışan ve aylar sonra Steenwijker Aa bölgesinde cesedinin parçaları bulunan Halil Erol'un cinayetini çözebilmek için görgü tanıklarından yardım bekliyor.

11.03.2013 13:04

Hollanda polisi, 6 Şubat 2010'da kayıplara karışan ve aylar sonra Steenwijker Aa bölgesinde cesedinin parçaları bulunan Halil Erol'un cinayetini çözebilmek için görgü tanıklarından yardım bekliyor. Ceset parçalarının bulunduğu bölgede 2010 yılının Şubat ayında görünen siyah renkli arabayı aramaya başlayan soruşturma ekibi, olayın çözülmesi için görgü tanıklarının yardımına ihtiyaçları olduğunu açıkladı.

Hollanda polisi, 2010 yılının Şubat ayında kayıplara karıştıktan birkaç ay sonra Steenwijker Aa bölgesinde parçalanmış ceset parçalarını bulduğu 34 yaşındaki Halil Erol'un katil veya katillerini aramaya devam ediyor.

Halil Erol'un kayıplara karıştığı 2010 yılının Şubat ayının başında ceset parçalarının bulunduğu bölgede siyah renkli otomobilin görüldüğü bilgilerine ulaşan soruşturma ekibi, olayın çözülmesi için görgü tanıklarından yardım talep etti. Yazılı olarak yapılan açıklamada, olay konusunda bilgisi olan veya olay yerinde görünen siyah otomobili tanıyan kişilerin 0900-8844 numaralı ihbar telefonundan bilgilerin kendileriyle paylaşılmasını istedi.

6 Şubat 2010'da Steenwijk'ta oturan eski eşini ziyaret eden Halil Erol, o tarihten sonra kayıplara karışmıştı. Erol'a ait araba bir ay sonra Groningse Haren'da park yerinde yanmış olarak bulundu. Bu tarihten 3 ay sonra ise Halil Erol'a ait olduğu belirlenen ceset parçaları Steenwijk yakınlarındaki Eesveen mevkiinde Aa nehrinin içinde ortaya çıkmaya başlamıştı. Savcılık açıklamasında olay hakkında bilgisi olan görgü tanıklarına ihtiyaç olduğunu ve olayı çözecek bilgi için 15 bin Euro para ödülü verileceğini belirtti. - AMSTERDAM

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Hollanda'da Polis Halil Erol Cinayetiyle İlgili Görgü Tanıklarından Yardım İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement