Kağıttan Kentler" Beyaz Perdeyle Buluşuyor - Son Dakika
Dünya

Kağıttan Kentler" Beyaz Perdeyle Buluşuyor

Kağıttan Kentler" Beyaz Perdeyle Buluşuyor

Ünlü yazar John Green'in yok satan romanı "Paper Towns / Kağıttan Kentler"den uyarlanan aynı isimli sinema filmi gösterime hazır. Quentin ve komşusu Margo'nun etrafında şekillenen hikaye Margo'nun bir gün ortadan kaybolmasıyla Quentin'i bir maceranın içine sokuyor.

02.06.2015 22:03

Ünlü yazar John Green'in yok satan romanı "Paper Towns/ Kağıttan Kentler"den uyarlanan aynı isimli sinema filmi gösterime hazır.

Quentin ve komşusu Margo'nun etrafında şekillenen hikaye Margo'nun bir gün ortadan kaybolmasıyla Quentin'i bir maceranın içine sokuyor.

Yapımda Margo'nu arkadaşı rolüyle Halston Sage karşımıza çıkacak:

"Ben Lacey Pemperton adında bir kızı canlandırıyorum. Margo'nun kaybolmasıyla onu aramaya başlıyorum, ve ona aşık olan komşusuyla tanışıyorum. O okulun çalışkan çocuğu. İkimiz bir karavana atlayıp Margo'yu bulma serüvenine çıkıyoruz."

Sage, John Green'in hikayelerinde özellikle genç nesli konu edindiğini şu sözlerle anlatıyor:

"21 yaşındaki bir kızın böylesi karmaşık bir kurguda rol alması oldukça zor. Bilirsiniz ya cici kızı canlandırırız ya sportif genci ya da şıllığı... Ama bu yapım gerçekte ne olduğumuzu gözler önüne serecek. Başka türlü bir yazarlık ve çok doğru konulara eğiliyor. İçimizde farklılıklar var."

"Paper Towns/ Kağıttan Kentler" A

Yazar:

Etiketler:Gönderildi: 02 Haziran 2015

İzlenme oranı: 0.0

Oylar: 0

Kaynak: Euronews.com

Son Dakika Dünya Kağıttan Kentler' Beyaz Perdeyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement