Londra'daki Karayipler - Son Dakika
Dünya

Londra'daki Karayipler

Londra\'daki Karayipler

Ülkenin farklı bölgelerinden Londra'ya gelen her yaş grubundan yaklaşık 1.5 milyon kişi, organizatörlerin Avrupa'nın en büyük sokak festivali olarak tanımladığı karnaval boyunca Karayip Adaları'na özgü dans ve müzikleriyle eğlenirken, sokakları doldurarak, gün boyu süren kortejlere eşlik etti.

30.08.2016 11:57

Ülkenin farklı bölgelerinden Londra'ya gelen her yaş grubundan yaklaşık 1.5 milyon kişi, organizatörlerin Avrupa'nın en büyük sokak festivali olarak tanımladığı karnaval boyunca Karayip Adaları'na özgü dans ve müzikleriyle eğlenirken, sokakları doldurarak, gün boyu süren kortejlere eşlik etti. Etkinlikte özellikle dansçıların birbirinden ilginç ve renkli kostümleri ile düzenledikleri geçiş töreni yoğun ilgi toplarken, Karayipler'e özgü yiyecekler de büyük rağbet gördü.

Karnavalın bazı katılımcıları, rengarenk ve birbirinden ilginç tasarımlı kostümleriyle sokaklarda dans ederken, bazıları ise etrafı izlemek, canlı müzik dinlemek ve Karayip mutfağına özgü yemekleri tatmak için karnavalı ziyaret ediyor. Bu arada karnaval kapsamında çok sayıda polis memuru görevlendirilmesi dikkati çekti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Londra'daki Karayipler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement