Mitroviça'nın Kuzeyindeki Patlama Korkuttu - Son Dakika
Dünya

Mitroviça'nın Kuzeyindeki Patlama Korkuttu

Mitroviça\'nın Kuzeyindeki Patlama Korkuttu

Kosova'da Sırpların çoğunlukta olduğu Mitroviça'nın kuzey bölümünde dün gece saatlerinde Üç Gökdelen bölümünde şiddetli bir meydana geldi.

04.02.2013 20:18

Kosova'da Sırpların çoğunlukta olduğu Mitroviça'nın kuzey bölümünde dün gece saatlerinde Üç Gökdelen bölümünde şiddetli bir meydana geldi. Kosova polisi tarafından kurulan sabit kontrol noktası yakınındaki patlamada ölen ya da yaralanan olmadığ açıklandı.

Kosova Polis Sözcüsü Besim Hoti, patlamanın dün gece saatlerinde meydana geldiğini ve olay yerine gelen polisin inceleme başlattığını söyledi. Olay yerine NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü (KFOR) askerleri de geldi. Mitroviça'nın bu bölümünde yaşayan vatandaşlar, patlamanın, park halindeki birkaç araca hasar verdiğini belirtti. Patlamanın kimin tarafından gerçekleştirildiği konusunda henüz bir bilgi yok. Geçen yıl aynı yerde meydana gelen patlamada Selver Haradinay hayatını kaybetmişti. Üç Gökdelen semtinde meydana gelen patlama Mitroviça Belediyesi'nin Savunma ve Kurtarma Müdürlüğü'nün Güvenlik Komitesi'nin toplantısında görüşüldü. Toplantıda kuzeydeki patlamaların büyük gerginliğe yol açtığı; kuzeyde yaşayan Arnavut, Türk ve Boşnak vatandaşların panik içinde oldukları konuşuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Mitroviça'nın Kuzeyindeki Patlama Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement