Suriye'de 5 yıldır sürenç kanlı iç savaş devam ediyor. Esad güçleri ile muhalifler arasındaki çatışmalar Halep'in güneyindeki Ramuse bölgesinde yoğunlaşıyor.
TÜNEL KAZARAK ULAŞTILAR
Son olarak Fetih ordusu tünel kazarak Esad güçlerinin kullandığı bir binanın altına ulaştı. Tüneli bombayla dolduran muhalifler karargahı havaya uçurdu.
15 SUBAY ESİR ALINDI
Bombanın patlatılması sonucu çok sayıda rejim askeri hayatını kaybetti. Öte yandan muhalifler 15'i subay 23 rejim gücünü esir aldı.
SALDIRININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Muhaliflerin yaptığı bu saldırının görüntüleri de orta çıktı. Görüntülerde kazılan tünellere patlayıcılar yerleştiriliyor ve Fetih ordusunun saha komutanlarından Ahmed Musa açıklama yapıyor. Muhaliflerin kazdığı bir tünele yerleştirdiği patlayıcıların infilak etmesi sonucu, bölgeden dumanlar yükseldi.
Son Dakika › Dünya › Fetih Ordusu Esad'ın Karargahını Tünel Kazarak Havaya Uçurdu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.