Ölüp yeniden dirildiğini iddia eden kadın, cehennemi anlattı: Korkunç şeyler gördüm - Son Dakika
Dünya

Ölüp yeniden dirildiğini iddia eden kadın, cehennemi anlattı: Korkunç şeyler gördüm

2000 yılında akciğer yetmezliği sebebiyle hastaneye kaldırılan ve sonrasında komaya giren Kathy McDaniel isimli kadın, öldükten sonra yeniden dirildiğini söyledi. Kendini bir anda cehennemde bulduğunu anlatan Kathy, "İblis ellerini kavuşturmuş insanları bekliyordu. Bir odaya girdim ve odada kadınlar vardı. Durumları gerçekten çok kötüydü, işkenceye uğrar gibi bir haldeydiler. Hemen odadan geri çıktım" ifadelerini kullandı.

24.11.2021 17:59  Güncelleme: 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kathy McDaniel isimli kadın, 2000 yılında Akciğer yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırıldı. McDaniel, durumunun ağırlaşmasının ardından komaya girdi ve uzun süre yoğun bakımda kaldı. İyileşmesinin ardından komada yaşadıklarını anlatan kadın, cehennem ve cenneti gördüğünü iddia etti.

"İBLİSLER İŞKENCE YAPIYORDU"

Kathy, ilk başta karanlık bir bölgeye geçtiğini, daha sonra ise sıcak, puslu ve bunaltıcı bir hava ile karşı karşıya kaldığını belirtti. Şu anda 75 yaşında olan Kathy, cehennemde iblislerin insanlara işkence yaptığını söyleyerek, "Gördüğüm tablo gerçekten de korkunçtu" dedi. Kathy ayrıca ellerini kavuşturmuş şekilde duran iblisle göz göze geldiğini anlattı.

Ölüp yeniden dirildiğini söyleyen kadın, cehennemdeki odayı anlattı: Korkunç şeyler gördüm
Kathy McDaniel

"BİR ODAYA GİRİP HEMEN GERİ ÇIKTIM"

Cehennemdeki bir odaya girdiğini söyleyen Kathy, "Cehennemde ilerlediğim sırada bir odaya daldım. Odada kadınlar vardı ve gerçekten durumları çok kötüydü. Yüzlerine dahi bakamadım, hemen odadan geri çıktım" ifadelerini kullandı.

"SONRASINDA CENETTE GEÇTİM"

Kathy, cehennemde bir süre kaldıktan sonra "Daha önce hiç yaşamadığım bir mutluk" diye tanımladığı duygularla birlikte cennete geçtiğini ve cennetin tanımlanamayacak kadar güzel olduğunu ifade etti.

Ölüp yeniden dirildiğini söyleyen kadın, cehennemdeki odayı anlattı: Korkunç şeyler gördüm
Kathy McDaniel başına gelenlerle ilgili bir de kitap yazdı

BAŞINA GELENLERİ YAZDI

Kathy, tüm bu yaşadığı ilginç olayları kitaplaştırmayı da ihmal etmedi. Cennet ve cehennemi anlatan bir kitap kaleme alan Kathy, deneyimlerinin hepsini insanlarla paylaştı.

Ölüp yeniden dirildiğini iddia eden kadın, cehennemi anlattı: Korkunç şeyler gördüm

Son Dakika Dünya Ölüp yeniden dirildiğini iddia eden kadın, cehennemi anlattı: Korkunç şeyler gördüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mehmet Ekici: Şu an ne cennetde, nede cehennemde kimse yok, eğer inanıyorsanız. 119 40 Yanıtla
  • Volkan Sütçüoğlu : Salla ablacım salla, neymiş şeytanlar kötü filmlerdeki kötü adamlar gibi ellerini kavuşturup kadınlara işkence yapıyormuşta. Hemen odadan çıktımda vay anam vay. Şuan ne hristiyanlıkda ne müslümanlıkda insanlar ne cehenneme gittiler ne cennete. Hepsi yargılanmak için kıyamet gününü bekliyorlar. Bütün dinlere ters olmasını geçtim ne odası ablacım? Kapıyı kapatıp kaçtım diyosun otel odası mı bu? Ya hayal gücü çok büyük bu ablanın ya da bişeyler sallıyımda bana inananları sömüreyim diye düşünmüş 0 0 Yanıtla
  • Hakan Birdoğan: Mete ekici kaç defa gittin 0 0 Yanıtla
  • Haydar Çakır: insanları hayali korkular salarak dizayn uygulaması 0 0 Yanıtla
  • YILMAZ MERAL: Kitap yazıp satmak içi kendine göre senaryo uydurmuş . 0 0 Yanıtla

Advertisement