Polis, Seyyar Satıcıların Balonlarına El Koydu! Balonlar Hasta Çocuklara Dağıtıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
BBC

Polis, Seyyar Satıcıların Balonlarına El Koydu! Balonlar Hasta Çocuklara Dağıtıldı

30.07.2018 05:36  Güncelleme: 09:44

Hollanda'nın Rotterdam kentinde ruhsatsız seyyar satıcılar tarafından satılan balonları toplayan polis, bunları imha etmek yerine hasta çocuklara dağıttı.

Hollanda'nın Rotterdam kentinde ruhsatsız seyyar satıcılar tarafından satılan balonları toplayan polis, bunları imha etmek yerine hasta çocuklara dağıttı.

Ülkenin ikinci büyük kenti olan Rotterdam'da her yıl düzenlenen "Yaz Karnavalı" sırasında polis, ruhsatsız balon satıcılarına izin vermedi.

YÜZLERCE BALON TOPLANDI

Seyyar satıcıların elindeki yüzlerce balon toplandı. Yasa gereği pokisin bunları imha etmesi gerekiyordu. Ancak, polis memurları savcıya balonları imha etmek yerine hasta çocuklara götürme önerisinde bulundu.

Savcının bu teklifi onaylaması üzerine el konan balonlar, Sophia Çocuk Hastanesi'ne götürüldü. Polisler, balonları hasta çocuklara dağıttı.

Semt polisi Ben van Gorcum, "küçük bir jest sayesinde hasta çocuklarda büyük bir sevinç yarattıklarını" belirterek, balonların fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı.

Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Polis, Seyyar Satıcıların Balonlarına El Koydu! Balonlar Hasta Çocuklara Dağıtıldı - Son Dakika

BBC

Advertisement