Polonya'da Rus bakana boyalı saldırı: Yüzü kıpkırmızı oldu - Son Dakika
Dünya

Polonya'da Rus bakana boyalı saldırı: Yüzü kıpkırmızı oldu

Polonya'nın başkenti Varşova'da Rusya Büyükelçisi Sergey Andreyev'e kırmızı boya ile saldırı düzenlendi. Andreyev, saldırı sırasında İkinci Dünya Savaşı'nda hayatını kaybeden Sovyet askerlerinin yattığı mezarlığa çelenk bırakmaya gidiyordu. RİA Novosti haber ajansı muhabiri, saldırının ardından Andreyev'in mezarlığa çelenk bırakamadan Polonya polisi tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığını aktardı.

09.05.2022 14:13  Güncelleme: 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sputnik'te yer alan habere göre; Polonya'nın başkenti Varşova'da 9 Mayıs törenine katılan Rus büyükelçi Sergey Andreyev'e kırmızı boya ile saldırı düzenlendi.

Rusya'nın Varşova Büyükelçisi Andreyev'in İkinci Dünya Savaşı'nda hayatını kaybeden Sovyet askerlerinin anıt mezarına çelenk bırakmaya giderken saldırıya uğradığı aktarıldı.

Washington Post'tan Mary Ilyushina, Rus haber ajansı RIA Novosti'nin geçtiği saldırı görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı:

Polonya'da Rus bakana boyalı saldırı: Yüzü kıpkırmızı oldu

Saldırıyı kimlerin düzenlediğiyle ilgili bilgi açıklanmadı.

Polonya\'da Rus bakana boyalı saldırı: Yüzü kıpkırmızı oldu

Son Dakika Dünya Polonya'da Rus bakana boyalı saldırı: Yüzü kıpkırmızı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Caner kayalı: Bu Amerika ve Avrupa ülkeleri öyle bir ustalaştılar ki,Koskoca Rusya ile Polonyayı bile can düşmanı yapıyorlar.Bilseler yaptıkları hatayı bu bölge ülkeleri hiç birbirlerine düşerlermiydi. Aksine gelecekte Amerika ve Avrupa ülkelerinden uğrayacakları istilayı,yaşayacakları talanı,bölgenin tüm ülkeleri ile birlik olup karşılamaya hazırlansalar idi. Ama nerede.Kaos,ülkeleri savaştırma,he türlü oyun kategulli de o kadar mahirler ki yıllardır bizi sağ,sol,sunni,alevi,diye birbirimize yok ettirdiler. 2 0 Yanıtla

Advertisement