ABD'de çıplak bir kadın trafiğin ortasında sürücülere rastgele ateş açtı - Son Dakika
Dünya

ABD'de çıplak bir kadın trafiğin ortasında sürücülere rastgele ateş açtı

San Francisco-Oakland Köprüsü'nde trafiğin yoğun olduğu saatte bir kadın çıplak şekilde araçtan inerek diğer araçlara ateş açtı. Olay, kadının silahını havaya ateş etmesiyle son buldu. Herhangi bir yaralanma olmazken, köprü bir süre trafiğe kapatıldı.

27.07.2023 14:59  Güncelleme: 19:51

ABD'de aracından çıplak şekilde inen kadın, akan trafiğin ortasında sürücülere silahla rastgele ateş açtı. Korku dolu anlar, polisin kadını gözaltına almasıyla sona erdi.

ÇIPLAK ŞEKİLDE ARACINDAN İNDİ

ABD'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Salı günü San Francisco-Oakland Bay Köprüsü'nde bir kadın dehşet saçtı. Akan trafikte bir anda aracından çıplak şekilde inen kadın, diğer sürücülere bağırmaya başladı.

SÜRÜCÜLERE RASTGELE ATEŞ AÇTI

Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında aracına geri binen kadın, otoyol gişesinde bu sefer terör estirdi. Aracından yeniden inen kadın, elindeki silahla çevredeki sürücülere rastgele ateş açmaya başladı.

GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çıplak kadını gözaltına alındı. Olay nedeniyle duran trafik bir süre sonra normal seyrine dönerken, kadın hastaneye götürüldü.

ABD\'de çıplak bir kadın trafiğin ortasında sürücülere rastgele ateş açtı

Son Dakika Dünya ABD'de çıplak bir kadın trafiğin ortasında sürücülere rastgele ateş açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement