Marc Alvarez (34) isimli çalışan, kendisine silah doğrultarak kasayı boşaltmasını söyleyen soyguncunun dediklerini yapmak yerine, kendi hayatını da tehlikeye atarak soyguncuya direnme yolunu seçti.
İLK HAMLEDE ALAMADI
İlk hamlesinde soyguncunun silahını almayı başaramayan Alvarez, bunun üzerine soyguncuyla konuşarak, müdahale etmek için uygun zamanı beklemeye başlıyor.
"KASADA PARA OLMADIĞINI SÖYLEDİM"
Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Alvarez bir süre sonra soyguncuya saldırarak elindeki silahı almaya çalışıyor. Kısa süreli boğuşmanın ardından gencin elindeki silahı alan Alvarez, silahı doğrultarak soyguncuyu kapı dışarı ediyor.Soygun girişiminin ardından polise haber veren Alvarez, "O sırada ilk olarak, içerdeki meslektaşımı korumayı düşündüm. Silahı bana doğrulttuğunda ona kasada para olmadığını söyledim. Konuşurken silahını almaya çalıştım ama olmadı. Sonra tartışmaya başladık, bu sırada silahıyla yüzüme vurdu. Sonrasındaki boğuşmada silahını aldım. Ancak kaçmayı başardı" dedi.
Marketin güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, soyguncunun eşkalini belirleyerek, çevrede araştırma başlattı.
Son Dakika › Dünya › Soyguncunun Silahını Alıp Kapı Dışarı Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (2)