Tenis Yıldızı Venus Wıllıams Washıngton'da Açılışa Katıldı - Son Dakika
Dünya

Tenis Yıldızı Venus Wıllıams Washıngton'da Açılışa Katıldı

Tenis Yıldızı Venus Wıllıams Washıngton\'da Açılışa Katıldı

Dünyaca ünlü tenis yıldızı Venus Williams, ABD'nin başkenti Washington'da ortağı olduğu bir meyve suyu dükkanının açılışına katıldı.

11.07.2012 09:36

Dünyaca ünlü tenis yıldızı Venus Williams, ABD'nin başkenti Washington'da ortağı olduğu bir meyve suyu dükkanının açılışına katıldı.

Açılış töreninden önce İHA'ya konuşan tenis süper yıldızı Williams, "Bugün Dupont Meydanı'nda Jamba İçecekleri'nin bayiliğine sahip olmak çok güzel. Bu benim için harika; önümde olimpiyatlar ve ABD Açık Tenis Turnuvası bulunuyor" dedi.

Sjögren Sendromu isimli bir bağışıklık sistemi hastalığıyla savaşan Venus Williams'ın bu savaşında Jamba İçecekleri'nin ürettiği meyve sularından ve buğday çimeni suyundan faydalanması, bu ortaklığı sadece bir reklam olmaktan öteye taşıyor.

Wimbledon'daki turnuvada kendisinin çiftler turnuvasında, kardeşi Serena'nın ise teklerde zafere ulaşmasının ailesi için özel bir an oluşturduğunu ifade eden Williams, "Bir günde aynı ailenin iki Wimbledon kazanmaktan fazlasını isteyemezsiniz" dedi. - WASHINGTON

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Tenis Yıldızı Venus Wıllıams Washıngton'da Açılışa Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement