Varşova'da Uçak Kazası: 5 Ölü, 10 Yaralı - Son Dakika
Dünya

Varşova'da Uçak Kazası: 5 Ölü, 10 Yaralı

Polonya'nın başkenti Varşova yakınlarında Cessna 208 tipi uçağın iniş yaptığı sırada düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır olmak üzere 10 kişi de yaralandı. Uçak, havaalanında bulunan hangarın üzerine düşerken, kötü hava koşulları nedeniyle meydana geldiği belirtildi. Arama-kurtarma ekipleri olay yerine sevk edildi ve kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Sağanak yağış nedeniyle havaalanı pistinde bulunanlar hangara sığınmış, bu da facianın boyutlarını arttırmıştır.

17.07.2023 23:04  Güncelleme: 00:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polonya'nın başkenti Varşova yakınlarında Cessna 208 tipi uçağın iniş yaptığı sırada düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır olmak üzere 10 kişi de yaralandı.

İNİŞ SIRASINDA DÜŞTÜ

Polonya'nın başkenti Varşova yakınlarındaki Chrycynno Havaalanı'na iniş yapan Cessna 208 tipi uçak, iniş sırasında havaalanında bulunan hangarın üzerine düştü.

Varşova'da Uçak Kazası: 5 Ölü, 10 Yaralı

5 ÖLÜ, 10 YARALI

SkyDive Havacılık Kulübüne bağlı uçağın kötü hava koşulları nedeniyle düştüğü belirtilirken, bölgeye çok sayıda arama-kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır olmak üzere 10 kişi de yaralandı. Kayıp olan 2 kişiyi arama çalışmalarının ise sürdüğü ifade edildi.

SAĞANAKTAN DOLAYI HANGARA SIĞINMIŞLAR

Varşova İtfaiye Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sağanak yağış nedeniyle havaalanı pistinde bulunanların hangara sığındığı ve bunun facianın boyutlarını arttırdığı kaydedildi. Uçakta ve hangarda tam olarak kaç kişinin olduğu henüz bilinmezken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Varşova\'da Uçak Kazası: 5 Ölü, 10 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Varşova'da Uçak Kazası: 5 Ölü, 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement