Afyonkarahisar İl Müftülüğü Yaz Yatılı Kur'an Kursu Son Buldu - Son Dakika
Eğitim

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Yaz Yatılı Kur'an Kursu Son Buldu

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Yaz Yatılı Kur\'an Kursu Son Buldu

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından düzenlenen yaz yatılı Kur'an kursu, piknik etkinliğiyle sona erdi. Kurs boyunca öğrencilere Kur'an-ı Kerim ve dini bilgilerin yanı sıra çeşitli etkinlikler de sunuldu. 200 öğrencinin katıldığı kurs sonunda gençler, memnuniyetlerini ifade ederek İl Müftüsü ve çalışanlara teşekkür etti.

28.07.2023 10:27  Güncelleme: 10:28

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen yaz yatılı Kur'an kursu öğrencileri, kapanışı piknik etkinliğinde bir araya geldi.

Eğitici ve eğlenceli geçen yaz yatılı Kur'an kursunda, Kur'an-ı Kerim, dini bilgiler derslerinin yanı sıra; ahşap boyama, amigurumi, musiki, voleybol, futbol, sosyal ve kültürel etkinlikler, gençlerle söyleşi, okçuluk sporu gibi birçok etkinlikler gerçekleştirildi. 200 öğrencinin eğitim gördüğü yatılı Kur-an Kursları yapılan piknikle sona erdi. Tüm eğitim ve etkinliklerden memnuniyetlerini ifade eden gençler, İl Müftüsü Sinan Kazancı ve emeği geçen müftülük çalışanlarına da teşekkür etti. Müftü Kazancı'da, kursiyerlere hayat boyu başarılar dileyerek kurs bitirme belgelerini takdim etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim Afyonkarahisar İl Müftülüğü Yaz Yatılı Kur'an Kursu Son Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement