Amasya Üniversitesi'nde 4 yeni lisansüstü program açıldı - Son Dakika
Eğitim

Amasya Üniversitesi'nde 4 yeni lisansüstü program açıldı

Amasya Üniversitesi\'nde 4 yeni lisansüstü program açıldı

Amasya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan teklif ve YÖK'ün onayıyla Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 4 yeni lisansüstü program açıldı. Bu programlarla birlikte üniversitenin doktora programı sayısı 17'ye, yüksek lisans programı sayısı ise 51'e yükseldi.

05.09.2023 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Üniversitesi Rektörlüğünün teklifi ve Yükseköğretim Kurulunun (YÖK) oluruyla Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 4 lisansüstü program daha açıldı.

Üniversite bünyesinde açılan yeni lisansüstü programlar ile doktora programı sayısı 17'ye, yüksek lisans program sayısı ise 51'e yükseldi.

Amasya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalı Başkanlığı Peyzaj Mimarlığı Tezli Yüksek Lisans Programı, Şehir ve Bölge Planlama Anabilim Dalı Başkanlığı Şehir Planlama Tezli Yüksek Lisans Programı ile Makine Mühendisliği Anabilim Dalı bünyesinde Makine Mühendisliği Doktora Programı ve Elektrik Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı bünyesinde Elektrik Elektronik Mühendisliği Doktora programları açıldı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, lisansüstü programlarını çeşitlendirmeye yönelik girişimlerinin devam ettiğini belirterek, yeni açılan programların kente ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti.

???????

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Amasya Üniversitesi'nde 4 yeni lisansüstü program açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement