Niğde Belediyesi, İlkokula Yeni Başlayan Öğrencilere Renkli Etkinlikler Düzenliyor - Son Dakika
Eğitim

Niğde Belediyesi, İlkokula Yeni Başlayan Öğrencilere Renkli Etkinlikler Düzenliyor

Niğde Belediyesi, İlkokula Yeni Başlayan Öğrencilere Renkli Etkinlikler Düzenliyor

Niğde Belediyesi, ilkokula yeni başlayan öğrencilerin uyum sürecini kolaylaştırmak için okul bahçelerinde renkli ve eğlenceli etkinlikler düzenliyor. Belediye, kent merkezindeki ilkokullara şişme oyun grupları yerleştirerek öğrencilere pamuk şeker ikram ediyor. Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çocukların iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için tüm imkanları seferber ettiklerini belirterek, bu etkinliklerin çocukların okula uyum sürecini kolaylaştırdığını ve sosyal becerilerini geliştirdiğini ifade etti.

13.09.2023 13:58

Niğde Belediyesi, ilkokula yeni başlayan öğrencilerin, uyum sürecini sorunsuz atlatabilmeleri için okul bahçelerinde renkli ve eğlenceli etkinlikler düzenliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kent merkezindeki ilkokullara şişme oyun grupları yerleştiren Niğde Belediyesi, öğrencilere pamuk şeker ikram ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, geleceğin teminatı çocukların iyi şartlarda eğitim alabilmeleri noktasında, belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti.

Yeni başlayan öğrencilerin okula alışmalarına yardımcı olduklarını aktaran Özdemir, "Bu etkinlikler, çocuklarımızın okula uyum sürecini daha kolay atlatmalarına yardımcı oluyor. Aynı zamanda onların sosyal becerilerini de geliştiriyor. Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır. Belediye olarak geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Eğitim Niğde Belediyesi, İlkokula Yeni Başlayan Öğrencilere Renkli Etkinlikler Düzenliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement