BtcTurk, yeni hizmetlerini tanıttı - Son Dakika
Ekonomi

BtcTurk, yeni hizmetlerini tanıttı

BtcTurk, yeni hizmetlerini tanıttı

BtcTurk, 10. kuruluş yılını kutlarken, yeni hizmetlerini tanıttığı reklam filmleriyle ayrıntıları paylaştı. Kripto filmiyle pratikliği vurgulayan BtcTurk, 7/24 canlı destek ve hızlı para transferi gibi özelliklerini ön plana çıkarırken, Hisse filmiyle ise yatırımcıların anında para transferi ve canlı destek hizmetlerine odaklandı. BtcTurk, kripto para alım satımı ve geleneksel sermaye piyasalarına yönelik hizmetler sunan bir finansal hizmetler kuruluşu olarak yoluna devam ediyor.

16.11.2023 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 10'uncu kuruluş yılını kutlayan BtcTurk, temmuz ayı itibarıyla başlattığı yeni hizmetlerin ayrıntılarını iki ayrı reklam filmiyle tanıttı.

BtcTurk Kripto filminde pratikliği vurgulayan 'Basit Al Sat' özelliği öne çıkarılırken, 7 gün 24 saat canlı destek ve 7 anlaşmalı bankadan hızlıca para transferi yapılabildiğinin altı çiziliyor.

BtcTurk Hisse filminde ise uygulamanın en büyük özeliklerinden biri, yatırımcı hisse satışı yaptığında parasının hesaba geçmesini iki gün beklemeden anında alması. Ayrıca 7 gün 24 saat para transferi ve canlı destek hizmeti öne çıkarılıyor.

BtcTurk, yoluna yeni nesil self servis bir finansal hizmetler kuruluşu olarak devam edeceğini duyurmuştu. Şirket bu dönemde BtcTurk Kripto uygulamasıyla kripto para alım satım platformu olarak hizmetini sürdürürken, BtcTurk Hisse uygulamasıyla da geleneksel sermaye piyasalarına yönelik yenilikçi hizmetler sunuyor, hisse alım satımına aracılık ediyor. BtcTurk Kripto, Eliptik Yazılım A.Ş. uygulaması olarak, BtcTurk Hisse ise Eliptik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. uygulaması olarak faaliyet gösteriyor.

Arda Erdik'in yönetmenliğinde yapılan çekimler İstanbul'da bir gün içinde tamamlandı. Konuya ilişkin BtcTurk CEO'su Özgür Güneri, "Kısa süre önce 'Hep Dahası Var' sloganıyla 10. yılımızı kutlamış ve artık sadece bir Bitcoin ve kripto para alım satım platformu değil yeni nesil self servis finansal hizmet grubu olarak yolumuza devam ettiğimizi duyurmuştuk. Şimdi de genişleyen kripto ve yeni sağlamaya başladığımız hisse hizmetlerimizin öne çıkan özelliklerini daha ayrıntılı olarak kamuoyuyla paylaşıyoruz. Tüm yeniliklerimizle olduğu gibi bu yeniliklerimizle de Türk finans dünyasında yeni açılımlara vesile olacağımızı inanıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi BtcTurk, yeni hizmetlerini tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement