Bulut Teknolojisine Geçiş Sürecinde Bicentrix Neler Yapıyor? - Son Dakika
Ekonomi

Bulut Teknolojisine Geçiş Sürecinde Bicentrix Neler Yapıyor?

Bicentrix / Yönetici Ortak Onur Önder, bulut teknolojilerine geçiş sürecini ve kurumlarının bu süreci nasıl adapte ettiklerini Wise TV'ye anlattı.

10.01.2016 02:29

Bicentrix/ Yönetici Ortak Onur Önder, bulut teknolojilerine geçiş sürecini ve kurumlarının bu süreci nasıl adapte ettiklerini Wise TV'ye anlattı.

Bulut bilişimin ülkemizde kurumsal anlamda hayatımıza 3-4 yıl önce girdiğine dikkat çeken Öner: "2015'i Microsft'un sayesinde çok dolu ve yoğun geçirdik. 2016 yılı daha iyi geçecek gibi görünüyor. Teknoloji şirketi olarak müşteriye önerdiğimiz ürünleri kendimizin kullanmama ihtimali yok. O yüzden Bicentrix  3 yıl önce bu dönüşüme kendi içinde başladı ve tüm altyapısını buluta taşıdı. ve 3 yıldır da kendi ofislerinde ve veri merkezlerinde hiçbir veriyi bulundurmuyor, tüm teknolojisi bulut tabanlı çalışan bir şirket. Daha sonra da Microsoft'un ve iş ortaklarının sağladığı avantajı kullanarak şu anda müşterilerimizde bulut teknolojilerini konumlandırmaya başladık. Bankaların veya bazı kurumların önünde çeşitli yasal engeller var. Ama bunların uygulanmadığı kurumların hepsinde saha uygulamalarından tutun da anket uygulamalarına, güvenlik merkezlerinden, yedekleme birimlerine kadar her şeyi şu anda bulut teknolojilerine taşıyoruz ve burada da Microsoft ile beraber tüm projelerde yer alıyoruz" şeklinde konuştu.

Bulut Teknolojisine Geçiş Sürecinde Bicentrix Neler Yapıyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Bulut Teknolojisine Geçiş Sürecinde Bicentrix Neler Yapıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement