Çankırı'da çiftçilere eğitim verildi - Son Dakika
Ekonomi

Çankırı'da çiftçilere eğitim verildi

Çankırı\'da çiftçilere eğitim verildi

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde, Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Gece Eğitimi Seferberliği' kapsamında çiftçilere çeşitli konularda eğitim verildi. İl Müdürü Hüseyin Düzgün, çiftçilerin sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalıştıklarını belirtti.

04.10.2023 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde çiftçilere çeşitli konularda eğitim verilip bilgilendirme yapıldı.

Çankırı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinesinde hayat geçirilen "Gece Eğitimi Seferberliği", Yapraklı ilçesine bağlı Çevrecik köyünde başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan desteklemeler, hububat yetiştiriciliği ve hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği konularında çiftçilerin bilgi ve becerilerini artırmak, üreticilerin soru ve sorunlarına çözüm bulmak için İl Müdürü Hüseyin Düzgün çiftçilerin sorunlarını dinledi.

"İstek ve dileklerinizi yerinde sorgulamak için burada bulunuyoruz"

Sürdürülebilir bir refah düzeyi sağlayabilmek adına her türlü teknik ihtiyaçlarını karşılamak üzere hazır olduklarını belirten Düzgün, "Buraya sizleri bilgilendirmek, istek ve sorunlarınızı yerinde halletmek, köyden kente göçü önlemek, devletimizin imkanlarını birlikte üretime yönlendirmek ve sizlerin varsa istek ve dileklerinizi yerinde sorgulamak için burada bulunuyoruz" dedi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Çankırı'da çiftçilere eğitim verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement