Digitürk'e Kırmızı Kart Çıktı - Son Dakika
Ekonomi

Digitürk'e Kırmızı Kart Çıktı

Digitürk\'e Kırmızı Kart Çıktı

Digiturk'ün bir sezon daha yayın talebine Rekabet Kurulu'ndan kırmızı kart çıktı.

02.05.2012 16:28  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rekabet Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Digitürk arasında Türkiye Süper Ligi Futbol müsabakalarının canlı yayın haklarını içeren Paket A Yayın Sözleşmesi'nin, 2017-2018 futbol sezonunu da kapsayacak şekilde uzatılması hususunda imzalanan ek sözleşmeye muafiyet tanımadı.

"REKABETİN KORUNMASINA AYKIRI"

Rekabet Kurulu'nun internet sitesinde yer alan kararlara göre Kurul; Türkiye Futbol Federasyonu ile Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. (Digiturk) arasında Türkiye Süper Ligi futbol müsabakalarının canlı yayın haklarını içeren Paket A Yayın Sözleşmesi'nin 2017-2018 futbol sezonunu da kapsayacak şekilde uzatılması hususunda imzalanan ek sözleşmeye 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un 5. maddesinde yer alan koşulların sağlanmaması sebebiyle muafiyet tanınmamasına karar verdi.

YAYIN HAKKI 2014'TE BİTECEK

Böylece TFF ve Digitürk arasında Türkiye Süper Ligi Futbol müsabakalarının canlı yayın haklarını içeren sözleşmenin 2017-2018 futbol sezonunu da kapsayacak şekilde uzatılması hususunda imzalanan ek sözleşmeye muafiyet tanınmamış oldu. Rekabet Kurulu; kararı, 30 Nisan tarihli toplantısında aldı.

Digiturk'ün, 2017-2018 sezonuna kadar uzatılmasını talep ettiği yayın hakkı, 2014 yılında sona erecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Digitürk'e Kırmızı Kart Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement