Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı - Son Dakika
Ekonomi

Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne (DEÜ) bağlı kantinlerde "Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı" kapsamında yüzde 10 indirim yapılacak.

12.10.2018 12:33

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne (DEÜ) bağlı kantinlerde "Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı" kapsamında yüzde 10 indirim yapılacak.

DEÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıkladığı "Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı"na bir destek de DEÜ'den geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, enflasyonla mücadele konusunda başlatılan kampanyayı anımsatarak şunları kaydetti:

"Biz de bu girişime destek vermek amacıyla üniversitemize bağlı kantinlerde yüzde 10 indirime gitme kararı aldık. Bizler, milletimizin ve ülkemizin geleceği adına elimizi taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmedik, bundan sonra da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement