Eşsiz Tasarım Ön Planda - Son Dakika
Ekonomi

Eşsiz Tasarım Ön Planda

Eşsiz Tasarım Ön Planda

Erkanlı Monza Residence, eşsiz tasarımı ile Ankara İncek'te ön planda.

29.06.2012 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkanlı Monza Residence, Çankaya'ya 10 km mesafedeki İncek Ted Koleji yanındaki 65 dönümlük arazi üzerine ilk etabı 115 daire olan göl manzaralı yüksek standartlı residance inşaa ediyor. İstanbul'un ünlü mimarlarından Bünyamin Derman tarafından tasarlanarak Ankara'nın ihtiyaç duyduğu markalı proje olarak hayata geçiyor.

Bölgenin en iyi lokasyonunda tasarımı ile ön planda olan Erkanlı Monza Residence, yüksek standartlı yaşamı, ulaşılabilir rakamlarda sunarak sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Erkanlı Monza Residence, mimarisi ile fark yaratacak, 1+1 ve 2+1'ler 3+1 ve 4+1' lerden oluşuyor. Sosyal tesisleride çok fonksiyonlu yapı olarak tasarlanan Erkanlı Monza Residence'da, sosyal yaşamda ihtiyaç duyduğunuz geniş teraslar, açık-kapalı havuzlar, cafe-barbekü alanları ve daha bir çok şey bir arada. Yüksek standartlara sahip bu yaşam alanında hayal ettiğiniz herşey, hayal edemediğiniz mütavazi fiyatlar ile satışa sunuluyor.

Erkanlı Monza Residence'ın en önemli özelliği Ankara'nın elektrik enerjini, rüzgar enerjisinden üreten ilk ekolojik binası olması. Ve aynı zamanda yeşilin ön planda tutulduğu kat bahçeleri ile de doğa severler için alternatif oluşturması. Erkanlı Monza Residence'ın, enerjisini kendi üreten bina olması ve enerji verimliliği yüksek malzeme kullanımı, aidatı minimum seviyelere indiriyor ve yüksek aidat ödeme dönemi son buluyor.

Projede fiyatlar inşaat süresinde etap etap artacak ve yatırımcıya proje bitiminde minimum %65 kazanç getirecek. Yüksek standartların ulaşılabilir olduğu ve insanlarımızın bunu hak ettiğine inanıyoruz.

Nitelikli ve özel projelerle adından söz ettiren Erkanlı Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı, Rıza Hüseyin Erkanlı, inşaat yatırımlarının yanı sıra Çevre ve Madencilik sektöründeki yatırımları ile Türkiye'nin önemli ve fark yaratan grupları arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Eşsiz Tasarım Ön Planda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement