Gmka Yönetim Kurulu Vali Yılmaz Arslan Başkanlığında Toplandı - Son Dakika
Ekonomi

Gmka Yönetim Kurulu Vali Yılmaz Arslan Başkanlığında Toplandı

Gmka Yönetim Kurulu Vali Yılmaz Arslan Başkanlığında Toplandı

11.11.2010 Perşembe Günü Valilik Toplantı Salonunda Vali Yılmaz ARSLAN Başkanlığında Gerçekleşti.

11.11.2010 19:56  Güncelleme: 19:59

Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsayan TR22 Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Yönetim Kurulu Toplantısı 11.11.2010 perşembe günü valilik toplantı salonunda vali yılmaz arslan başkanlığında gerçekleşti.

GMKA Yönetim Kurulu Başkanı Çanakkale Valisi Abdülkadir ATALIK ve Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin AYTOP un katılmadığı toplantıya; Vali Yılmaz ARSLAN'ın yanı sıra Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN, Çanakkale Sanayi ve Ticaret odası Başkanı İlhami TEZCAN, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail OK, Balıkesir İl Genel Meclisi Başkanı M. Akif OKUR, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Ahmet KULA ve GMKA Genel Sekreteri Mustafa GÜNDOĞAN katıldılar.

Yapılan toplantı sonrasında GMKA Yönetim Kurulu Üyeleri, GMKA da uzman olarak göreve başlayan ( 16 Adet) uzman personel ile tanıştılar. Uzman Personellerin kendilerini tanıttığı tanışmada Yönetim Kurulu Üyeleri Balıkesir ve Çanakkale illerinin kalkınmaya aç ve beklentileri yüksek iller olduğunu, bu nedenle GMKA ve Uzman Personellerden beklentilerini dile getirerek başarı dilediler.

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) 'ında göreve başlayan Uzman Personeller; Oya Sipahioğlu, Petek Eğerci, Emrah Bozkurt, Ekrem Özşen, Büşra Yılmaz, Murat Can Kılınç, Batıkan Aksoy, Recai Başaran, Tuğba Elçin, Merve Kayserili, Merve Sayılganoğlu, Mesut Uğur, Esra Alpay, Semanur Aydoğan, Süleyman Şahal ve Abdullah Özkay' dır.11.11.2010

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Gmka Yönetim Kurulu Vali Yılmaz Arslan Başkanlığında Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement