IAS, caniasERP 9.03 versiyonunu tanıtacak - Son Dakika
Ekonomi

IAS, caniasERP 9.03 versiyonunu tanıtacak

IAS, caniasERP 9.03 versiyonunu tanıtacak

Industrial Application Software (IAS), canias4.0 teknolojilerindeki son gelişmeleri keşfetmek için caniasERP 9.03 versiyonu lansmanı düzenleyecek.

03.11.2022 09:39  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Industrial Application Software (IAS), canias4.0 teknolojilerindeki son gelişmeleri keşfetmek için caniasERP 9.03 versiyonu lansmanı düzenleyecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, canias4.0 teknolojileri çatısı altında ERP, IoT, cloud, big data başta olmak üzere firmaların Endüstri 4.0 yolculuklarında ihtiyaç duydukları teknolojileri tam entegre şekilde sunan teknoloji firması IAS, 11 Kasım'da caniasERP 9.03 versiyonu lansmanı gerçekleştirecek.

Çevrim içi yapılacak lansmanda, IAS'nin kurumsal kaynak planlama çözümü caniasERP'nin 9.03 versiyonu tanıtılacak. Ayrıca, caniasERP'deki yeniliklerin yanı sıra IAS'nin canias4.0 teknolojilerindeki son geliştirmeler konuşulacak.

IAS Kalite Sistemleri Yöneticisi Ersan Sevinç moderatörlüğünde gerçekleşecek etkinlikte, IAS CTO'su Bahtiyar Tan, canias4.0'ın yazılım geliştirme, uyarlama ve bakım süreçlerinde etkinliğini artıracak yeni geliştirme yaklaşımı hakkında detayları izleyiciye aktaracak.

IAS CAO'su Metehan Altındil de IAS'nin geçen yıl tanıttığı yeni ürünü Industrial Applicaiton Objects (IAO) ve yeni yazılım geliştirme yaklaşımı Devmode hakkında bilgi verecek.

IAS IoT Ürün Müdürü İbrahim Tataroğlu, canias4.0 IoT çözümlerini ve sunduğu avantajları anlatacak. IAS Business Academy Genel Müdürü Çiğdem Dönmez ise eğitim faaliyetlerini tanıtacak. Ayrıca, IAS Holding bünyesinde kurulan ve 2022 başında faaliyetlerini başlatan entegratör firma IAS Dijital hakkında detaylı bilgiyi IAS Dijital Genel Müdürü Kamil Akbul verecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi IAS, caniasERP 9.03 versiyonunu tanıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement