İnternette Rekora Koşan Video - Son Dakika
Ekonomi

İnternette Rekora Koşan Video

İnternette Rekora Koşan Video

Süt dökme görüntülerine rakip üniversiteden cevap geldi.

09.12.2012 12:14  Güncelleme: 13:46

Dünyanın en anlamsız internet çılgınlığına rakip çıktı. İnternette nedensiz bir şekilde kafalarından aşağı süt döken Newcastle Üniversitesi öğrencilerine karşılık Durham Üniversitesi öğrencileri de kafadan aşağı şarap dökme 'eğlencesi' düzenledi! Öğrenciler internetin bu yeni akımına 'porting' adını verdi.

RAKİP ÜNİVERSİTEDEN CEVAP

Newcastle Üniversitesi öğrencilerinin 'milking' adını verdikleri kafadan aşağı süt dökme eğlencesine, Durham Üniversitesi öğrencilerinden karşılık gecikmedi.

Newcastle Üniversitesi öğrencilerinin sokakta üzerlerine süt döküp görüntüleri yayınlamasının ardından başlayan çılgınlığa Durham Üniversitesi öğrencileri de şarap dökme etkinliği başlattı. Rakip üniversitenin öğrencileri, sokakta başlarından aşağıya şarap dökenlerin görüntülerini yayınladı.

Durham Üniversitesi öğrencileri Porto şarabından esinlenerek "Porting" adını verdikleri çılgın aktivitenin videoları YouTube'da izlenme rekorları kırıyor.

'Porting' akımının görüntüleri sosyal paylaşım sitelerine yüklenmesinin ardından, bu durumu 'saçma' bulanların sayısı oldukça fazla.

Kaynak: TheLira.com

Son Dakika Ekonomi İnternette Rekora Koşan Video - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement