Kara Yollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Kara Yollarında Durum

Kara Yollarında Durum

Kara yollarının üstyapı, yenileme ve asfalt çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

10.11.2014 08:28  Güncelleme: 08:38

Karayollarının üstyapı, yenileme ve asfalt çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum bültenine göre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yapılacak olan ana halatların bakım-onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında ilk aşama olarak 15 Aralık'a kadar Asya-Avrupa yönünde sağ şerit, ikinci aşama olarak ise 30 Ocak'a kadar Avrupa-Asya yönünde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak. Gündüz trafiğin yoğun olmadığı 10.00-16.00 saatleri arasında malzeme sevkiyatı için 1-2 saat süreyle tek yönde sağ şerit trafiğe kapatılacak.

TEM Otoyolunun Lüleburgaz Kavşağı- Babaeski Kavşağı kesimi 1-6. kilometrelerinde viyadük ve yaklaşımlarının üstyapı onarımı ve yenileme çalışmaları nedeniyle 30 Kasım'a kadar Lüleburgaz-Babaeski yönü (Turgutbey Dere Köprüsü ve Kazım Dirlik Viyadüğü arası) trafiğe kapatılarak ulaşım Babaeski-Lüleburgaz yönünden gidiş-geliş olarak sağlanacak.

Suluova-Amasya- Tokat yolunun 40-41. kilometrelerinde çevre yolu kavşak ve üst geçit yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı taşıt trafiğine kapatıldı, ulaşım diğer banttan iki yönlü sağlanıyor. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement