Kobi'lerin Bulut Hizmetine Geçişi Ne Gibi Avantajlar Sağlıyor? - Son Dakika
Ekonomi

Kobi'lerin Bulut Hizmetine Geçişi Ne Gibi Avantajlar Sağlıyor?

ITSERV Teknoloji Hizmetleri / Kurumsal Satış Yöneticisi Taner Erdoğan, KOBİ'lerin bulut hizmetlerine geçiş sürecinde edindikleri kazanımları Wise TV aracılığıyla anlattı.

25.02.2016 13:45

ITSERV Teknoloji Hizmetleri/ Kurumsal Satış Yöneticisi Taner Erdoğan, KOBİ'lerin bulut hizmetlerine geçiş sürecinde edindikleri kazanımları Wise TV aracılığıyla anlattı.

KOBİ'lerin bulut hizmetlerini kullanmaya başlamaları ile ciddi maliyetli yatırımlara son verip ihtiyaçları kadar yatırım yapabilme fırsatını elde ettiklerini ifade eden Erdoğan, "KOBİ'ler bulut hizmetleri ile ciddi maliyetli yatırımlardan kurtulmuş oluyorlar. Bu sayede KOBİ'ler sadece uygulamanın yeterli olduğu alan kadar yatırım yapabiliyor. ve ayrıca bugün büyük şirketlerin sahip olduğu sistemlere KOBİ'ler de kolaylıkla sahip olabiliyor bu da çok büyük bir avantajı beraberinde getiriyor. Örneğin; bir KOBİ direk bir sistem altyapısına yatırım yapmak istediğinde karşısına ciddi maliyetler çıkabiliyor ama bunu bulut hizmetlerinden aldığında çok makul seviyelere alıp kullanabiliyor ve böylece üst seviye performans sistemlerine sahip oluyorlar" şeklinde konuştu.

Kobi\'lerin Bulut Hizmetine Geçişi Ne Gibi Avantajlar Sağlıyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Kobi'lerin Bulut Hizmetine Geçişi Ne Gibi Avantajlar Sağlıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement