Lpg Piyasası Sorumlu Müdür Yönetmeliğinde Değişiklik - Son Dakika
Son Dakika Logo

Lpg Piyasası Sorumlu Müdür Yönetmeliğinde Değişiklik

Lpg Piyasası Sorumlu Müdür Yönetmeliğinde Değişiklik
09.01.2014 08:40

LPG dolum tesisi ve otogaz istasyonunda çalıştırılan sorumlu müdürlerin, bir dolum tesisinde veya aynı il sınırları içerisinde en fazla üç otogaz istasyonunda görev almalarına imkan tanındı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK) yapılan değişiklikle, LPG dolum tesisi ve otogaz istasyonunda çalıştırılan sorumlu müdürlerin, "bir dolum tesisinde veya aynı il sınırları içerisinde en fazla üç otogaz istasyonunda görev alabilmelerine" imkan tanındı

EPDK'nın, Sıvılaştırılmış Petrol Gazları Piyasası Eğitim ve Sorumlu Müdür Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Önceki düzenlemede, LPG dolum tesisi ve otogaz istasyonunda çalıştırılan sorumlu müdür, "başka bir dolum tesisi veya otogaz istasyonunda görev alamazken", değişiklikle sorumlu müdürlerin "bir dolum tesisinde veya aynı il sınırları içerisinde en fazla üç otogaz istasyonunda görev alabilmelerine" imkan tanındı.

Belirtilen sayıdan fazla tesiste sorumlu müdürlük görevi üstlenenlerin sertifikaları iptal edilecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Lpg Piyasası Sorumlu Müdür Yönetmeliğinde Değişiklik - Son Dakika


Advertisement