Merck Onkoloji'ye Deneyimli Yönetici - Son Dakika
Ekonomi

Merck Onkoloji'ye Deneyimli Yönetici

Merck Onkoloji\'ye Deneyimli Yönetici

İlaç sektöründe 10 yılı aşkın süredir görev yapan Selen Zeydanlı Bisson, Merck İlaç Onkoloji Terapötik Alan Direktörü oldu.

18.05.2015 11:55

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nde lisans eğitimini tamamlayan Zeydanlı, kariyerine ilaç sektöründe yön vererek 2002 yılında GSK'ya Management Trainee programı ile başladı. Uzun yıllar solunum ve onkoloji terapötik alanlarında çeşitli yöneticilik pozisyonlarında görev alan Zeydanlı, Onkoloji Satış Müdürlüğü, Onkoloji Pazarlama Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2012 yılından bu yana aynı firmada Onkoloji, Hematoloji, Üroloji ve Nadir Hastalıklar ürün portföyleri Orta Doğu, Afrika (MEA) ve CIS Bölgelerinden sorumlu Satış ve Pazarlama Direktörü olarak çalıştı ve bu görevinde Türkiye, Suudi Arabistan, Mısır, Cezayir, BAE, Güney Afrika, Ukrayna, Kazakistan gibi 30'dan fazla ülkenin yönetim sorumluluğunu yürüttü.

1Nisan 2015 tarihi itibariyle bilgi ve deneyimleri ile Merck'e değer katmaya hazırlanan Zeydanlı, Genel Müdür Şehram Zayer'e direkt bağlı olarak çalışacak ve Yönetim Takımı'nın bir üyesi olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Merck Onkoloji'ye Deneyimli Yönetici - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement