Metro Turizm, Otokar ile Anlaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Metro Turizm, Otokar ile Anlaştı

Metro Turizm, Otokar ile Anlaştı
25.02.2008 16:58

Metro Turizm, Şehir İçi ve Şehirlerarası Kısa Mesafelerde Artık Otokar'ın Sultan Markalı Küçük Otobüslerle Yolcu Taşıyacak.

Metro Turizm, şehir içi ve şehirlerarası kısa mesafelerde artık Otokar'ın Sultan markalı küçük otobüslerle yolcu taşıyacak.

Otokar'dan yapılan açıklamaya göre, 10 adet Sultan Maxi ve 15 adet Sultan 125S satın alan Metro Turizm, Polonezköy Legend Otel'de gerçekleştirilen törenle ilk olarak Sultan Maxi araçlarını teslim aldı. Metro Turizm'in Sultan Maxi model otobüsleri şehirlerarası kısa mesafeli yolculuklar için kullanacağı belirtilirken, Sultan Maxi'nin tercih edilmesinde aracın yolcu ve kullanıcısına sunduğu konfor, 31 kişilik kapasitesi, ekonomikliği ve yeterli bagaj kapasitesinin etkili olduğu ifade edildi. Metro Turizm'in şehiriçi servis taşımacılığında yeni bir imaj çalışması yapması sebebiyle özel turuncu dış tasarımları yapılan araçların önümüzdeki günlerde Metro Turizm filosunda kullanılmaya başlanacağı belirtildi.

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Metro Turizm Genel Müdürü Sinan Solok, Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Birim Yöneticisi Murat Tokatlı ve Otokar Pazarlama Yöneticisi Tarkan Burak'ın katıldığı teslimat töreninde konuşan Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, "Otokar mühendisleri Otokar araçlarının verdiği toplu taşımacılık deneyimi ve uzmanlığını Sultan model küçük otobüslere aktardılar. Otokar Sultan ailesinin karakteristik özellikleri sağlamlık, dayanıklılık ve en iyi performansı sağlaması. Düşük işletme maliyetleri ve güvenilirliği ile Sultan'lar doğudan batıya, kuzeyden güneye birçok ilde toplu taşımacılık şirketlerinin tercihi oldu" dedi.

Akgül, karayolu ile yolcu taşımacılığının lider şirketlerinden olan Metro Turizm'in Otokar'ı tercih etmesinin önemine işaret ederek, "Metro Turizm'in tercihi araçlarımızın turizm taşımacılığı alanına uygunluğu iddiasını doğruluyor. Metro'nun şehir içi servis taşımacılığı için oluşturduğu yeni imajını da ilk kez Sultan'lar ile uygulaması bizim için sevindirici bir gelişme. Olumlu işbirliğimizin devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.

(CY-CY-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Metro Turizm, Otokar ile Anlaştı - Son Dakika


Advertisement