Mikrobiyoloji Laboratuarı Tekstilcinin Hizmetinde - Son Dakika
Ekonomi

Mikrobiyoloji Laboratuarı Tekstilcinin Hizmetinde

Mikrobiyoloji Laboratuarı Tekstilcinin Hizmetinde

Uludağ Üniversitesi, anti mikrobiyel ve anti mantar testlerin yapılabileceği Mikrobiyoloji Laboratuarı'nı tekstilcilerin hizmetine açtı.

12.04.2013 14:44  Güncelleme: 14:47

Uludağ Üniversitesi, her türlü yüzey üzerinde anti mikrobiyel ve anti mantar testlerin yapılabileceği Mikrobiyoloji Laboratuarı'nı tekstilcilerin hizmetine açtı.

Uludağ Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi'nin desteği ile UÜ Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı'ndan Prof. Dr. Cüneyt Özakın'ın yürütücülüğünde gerçekleştirilen ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Aslı Hockenberger, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Orhan ve Yrd. Doç. Dr. Serpil Koral Koç ve Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Ayşe Melda Sınırtaş'ın da yer aldığı "Hastanelerde Kullanılan Tekstil Malzemelerine Uygulanacak Anti Bakteriyel İşlemlerin Etkinliğinin Test Edilmesi için Uygun Laboratuar Şartlarının Oluşturulması" projesinden sağlanan destekle kurulan laboratuarda, bundan böyle anti mikrobiyel ve anti mantar testler yapılabilecek.

(MŞ)

12.04.2013 14: 34: 37

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Mikrobiyoloji Laboratuarı Tekstilcinin Hizmetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement