Progroup'a İsviçre'den Ödül - Son Dakika
Ekonomi

Progroup'a İsviçre'den Ödül

Progroup\'a İsviçre\'den Ödül

PROGROUP, BID tarafından İsviçre'nin Cenevre şehrinde düzenlenen 'Uluslararası Kalite Altın Ödülü'nü alarak vermiş olduğu hizmetlerin kalitesini tescil etti.

25.12.2013 11:34

Eğitim, bilişim ve danışmanlık alanlarında hizmet veren PROGROUP, Business Initiative Directions (BID) tarafından İsviçre'nin Cenevre şehrinde düzenlenen 'Uluslararası Kalite Altın Ödülü'nü alarak vermiş olduğu hizmetlerin kalitesini tescil etti. Şirketleri, uluslararası işletmecilik arenasında rekabet edebilir duruma getirme vizyonuyla yola çıkan PROGROUP Uluslararası Danışmanlık, dünya çapında bilinen ilk Türk danışmanlık şirketi olma hedefine emin adımlarla ilerliyor.

BID tarafından Cenevre'de gerçekleştirilen ve 'Kalitede Uluslararası Yıldız' (International Star Award for Quality-ISAQ) ödüllerinin verildiği törende, dünyanın birçok ülkesinden başarılı şirketlerin temsilcileri de hazır bulundu. Business Initiative Directions (BID) tarafından 178 ülkeden şirket liderlerinin sundukları önerilerin sonucunda, ''Uluslararası Kalite Altın Yıldızı'' için aday gösterilen

PROGROUP Uluslararası Danışmanlık; uygulamalarında ve süreçlerinde kalite yönetimine ve inovasyona verdiği önem ile Türkiye'yi başarıyla temsil ettiği için bu ödüle layık görüldü.

Uluslararası bir kuruluş olan Business Initiative Directions (BID), "International Star for Quality" ödülünü, sektörlerinde kaliteye, teknolojiye ve inovasyona verdikleri önemle liderlik eden şirket ve kurumları takdir ve teşvik etmek amacıyla her yıl vermektedir. Ödül adayları, QC100 Toplam Kalite Yönetim Modeli kriterlerine dayanarak değerlendirilmektedir.

PROGROUP Uluslararası Danışmanlık Genel Müdürü Salim ÇAM, ödülle ilgili yaptığı açıklamada; danışmanlık sektöründeki küresel rakiplere rağmen yerli bir danışmanlık şirketi olarak uluslararası bir platformda bu ödüle layık görüldükleri için gurur duyduğunu belirtti.

PROGROUP Hakkında

2003 yılında İstanbul'da faaliyete başlayan PROGROUP ULUSLARARASI DANIŞMANLIK, bugün İstanbul merkez ofis olmak üzere İzmir ve Kütahya irtibat noktalarında, 20'yi aşkın profesyonel danışman kadrosu ve 70'in üzerinde eğitmen ile şirketlerin ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilmiş, entegre çözümler üretmektedir.

Şirketlerin faaliyet alanlarıyla ilgili olarak ortaya çıkabilecek sorunları öngörüp rasyonel çözümler üretme becerisini ve şirketlerin iş dünyasında ortaya çıkacak fırsatları değerlendirebilmesine yardımcı olan PROGROUP ULUSLARARASI DANIŞMANLIK, firmaların ihtiyaçlarını doğru analiz ederek uygun faaliyetleri belirleyen, dünya çapında bilinen bir danışmanlık şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Progroup'a İsviçre'den Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement