Sanofi-aventis Yeni Logosuyla - Son Dakika
Ekonomi

Sanofi-aventis Yeni Logosuyla

Sanofi-aventis Yeni Logosuyla

Sanofi-aventis yeni logosu ve "Sanofi" ismi ile yola devam ediyor.

02.01.2012 15:26

Sanofi - aventis olarak kullandığımız isim ve logoyu, farklılığımızı ve global stratejimizi yansıtmak üzere "yenilemeye" karar verdik. 7 milyar insana getirdiğimiz umudu; hasta odaklılığımızı, yaşamı iyileştirmeye yönelik tutkumuzu ve güvenimizi yeni logomuzla somutlaştırıyoruz.

Mayıs 2011 tarihinde Paris'te gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı sonucunda oy birliği ile şirketin adının "Sanofi" olarak değiştirilmesine karar verilmiştir. Tüm hissedarların ve yönetim kurulunun ortak kararı doğrultusunda yapılan isim değişikliğine paralel olarak şirketimizin logosu da stratejilerimizi yansıtacak şekilde yenilenmiştir.

Bu yeni logo, dünyada yaşayan ve bir gün tedaviye gereksinim duyabilecek yaklaşık 7 milyar insana getirdiğimiz umudu; hasta odaklılığımızı; yaşamı iyileştirmeye yönelik tutkumuzu ve güvenimizi temsil etmektedir. Yeni logo Sanofi'nin üç ana prensibini (Yenilikçilik, Adaptasyon, Büyüme) üç ayrı şekil olarak yansıtmaktadır. Bu üç form, hastayı faaliyetlerimizin merkezinde tutma tutkumuzu ifade etmektedir. Ortada yer alan kuş ise hastalarımıza sunduğumuz umudu ifade etmektedir. Yaşamı temsil eden dört rengin (beyaz - hava, mavi- su, yeşil - toprak, koyu sarı - ateş) yanında logomuzdaki şekiller çalışanlarımızın kültürlerinin, becerilerinin ve coğrafi konumlarının çeşitliliğini göstermektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Sanofi-aventis Yeni Logosuyla - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement