Seyitömer Termik Santrali'ne 16 Teklif Geldi - Son Dakika
Ekonomi

Seyitömer Termik Santrali'ne 16 Teklif Geldi

Seyitömer Termik Santrali\'ne 16 Teklif Geldi

Seyitömer Termik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılmak üzere 16 teklif geldi.

21.12.2012 16:34  Güncelleme: 16:35

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Seyitömer Termik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılmak üzere 16 teklif geldiğini bildirdi Seyitömer Termik Santrali ile santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine katılmak üzere 16 teklif geldi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından yapılan açıklamaya göre Seyitömer Termik Santrali ile Santral tarafından kullanılan taşınmazların, Seyitömer Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınır ve taşınmazların "satış", 2594, 31743 ve 200702650 no.lu ruhsatlar ile bu ruhsatların kapsadığı maden sahalarının "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle bir bütün halinde özelleştirilmesine ilişkin açılan ihaleye katılmak üzere son teklif verme tarihi olan 20 Aralık 2012 Perşembe günü, saat 17.00'ye kadar 16 teklif geldi. Teklif sahiplerinin listesi şöyle:

"Torunlar-Eren Ortak Girişim Grubu, Doğan Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Altek Alarko Elektrik Santralları Tesis İşletme ve Ticaret A.Ş., D Enerji Üretim ve Yatırım A.Ş., Ayen Enerji A.Ş., Park Holding A.Ş., Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aksa Enerji Üretim A.Ş., Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi A.Ş., Eti Bakır A.Ş., Bilgin Enerji-Suba Ortak Girişim Grubu, Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş.-Fernas İnşaat A.Ş. Ortak Girişim Grubu, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş.-Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ortak Girişim Grubu." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Seyitömer Termik Santrali'ne 16 Teklif Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement