SPK Haftalık Bülteni - Son Dakika
Ekonomi

SPK Haftalık Bülteni

SPK Haftalık Bülteni

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Pegasus'un halka arz izahnamesini onaylarken, Emlak Konut GYO'nun da ikincil halka arz için başvurduğunu duyurdu.

11.04.2013 21:14

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Pegasus'un halka arz izahnamesini onaylarken, Emlak Konut GYO'nun da ikincil halka arz için başvurduğunu duyurdu.

SPK haftalık bülteninde, Emlak Konut GYO'nun 1,3 milyar lira tutarında ikincil halka arzı için başvuruda bulunduğu bildirildi. Ayrıca Akyürek Tüketim Ürünleri AŞ 16,5 milyon lira, Panora GYO da 21,8 milyon lira tutarında halka arz için SPK'ya başvurdu.

SPK'ya yapılan başvurular arasında bu hafta 100 milyon lira tutarında kira sertifikası ihracı onaylanan TF Varlık Kiralama AŞ'nin yeniden 895,4 milyon lira tutarında yurt dışında satılmak üzere kira sertifikası ihracı başvurusunun bulunması dikkati çekti.

Bültende, borsada işlem gören İttifak Holding'in ise 30 milyon lira tutarında bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvuruda bulunduğu belirtildi.

-Pegasus'un 17,00-20,40 fiyat aralığı ile halka arzı onaylandı-

SPK bülteninde Kurulun, Pegasus Hava Taşımacılığı AŞ'nin sermayesini 27 milyon 272 bin lira tutarında artırarak, artırılan payların 17,00 - 20,40 lira fiyat aralığı ile halka arzı için hazırlanan izahnameyi onayladığı kaydedildi.

Bültende ayrıca halka açılma amacıyla esas sözleşmesinde değişiklik yapmak için Kurula müracaat eden Platform Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret AŞ'nin başvurusunun da onaylandığı bilgisi yer aldı.

Bültende, Credit Agricole Cheuvreux Menkul Değerler AŞ'nin ticari unvanının

"A1 Capital Menkul Değerler AŞ" olarak değiştirilmesinin Kurulca uygun görüldüğü de ifade edildi. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi SPK Haftalık Bülteni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement