Tunaylar'a Uluslararası Kalite Yıldızı Ödülü - Son Dakika
Ekonomi

Tunaylar'a Uluslararası Kalite Yıldızı Ödülü

Tunaylar\'a Uluslararası Kalite Yıldızı Ödülü

Tunaylar A.Ş 37.'si düzenlenen "Kalitenin Uluslararası Yıldızları Ödül Töreninde" 2012 Altın Kategori ödülüne layık görüldü.

08.10.2012 09:57

Günümüzde taşıt kantarı sektöründe ülkemizin lider firması olan TUNAYLAR A.Ş, İsviçre'nin Cenevre kentinde, 29-30 Eylül 2012 tarihlerinde Business Initiative Directions (BID)tarafından 37.'si düzenlenen "Kalitenin Uluslararası Yıldızları Ödül Töreninde" ( International Star Award for Quality ) 2012 Altın Kategori ödülüne layık görüldü.

Business Initiative Directions tarafından "Kalite kültürü anlayışının teşvik edilerek firmanın itibarı ve konumlanmasına katkısı" dalında sunulan ödül ile TUNAYLAR A.Ş,2012 yılında Kalitenin Uluslararası Yıldızı olarak onurlandırılmıştır.

Uluslararası platformda Türkiye'nin ve firmamızın adının Kalite ile birlikte anılmasının büyük bir gurur olduğunu belirten Tunaylar Baskül Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Korhan TUNAY "Bu ödül kalite anlayışına olan inanç ve bağlılığımızı arttıracaktır. İleri teknoloji ile üretimin yanı sıra, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam edeceğiz " dedi.

ISAQ (International Star Award for Quality )- Kalitenin Uluslararası Yıldızları Ödüllerine kişi kurum ya da kuruluşlar kendiliğinden aday olamamaktadır. BID geçtiğimiz 10 ay içerisinde Paris, Londra, Madrid, Cenevre, Frankfurt ve NewYork'ta düzenlediği dünya çapındaki kongreleri sırasında QC100 prensipleri, Müşteri Memnuniyeti, Liderlik, Teknoloji, En İyi Uygulama, İş Sonuçları, ISO 9000 ve Toplam Kalite Yönetimi kriterlerini temel alarak gerçekleştirdiği oylama sürecinin sonrasında ödüle aday firmaları belirlemektedir

BID,178 ülkeye yayılan ve sektörlerinde kaliteye verdikleri önemle lider konumuna gelmiş şirket ve kurumları takdir ve teşvik etmek amacıyla her yıl altın, platin ve elmas olmak üzere 3 kategoride düzenlediği zirvelerde adayların belirlenmesi süresince üniversitelerin, ticaret odalarının, büyükelçiliklerin, danışman firmaların, reklam ajanslarının, medya danışmanlarının ( televizyon, radyo ve basın ) görüş ve önerilerine başvurmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Tunaylar'a Uluslararası Kalite Yıldızı Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement