Türk Traktör'de Üretim Tekrar Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Türk Traktör'de Üretim Tekrar Başladı

Türk Traktör\'de Üretim Tekrar Başladı

İşçi eylemi nedeniyle üretimin durdurduğu Türk Traktör'de anlaşma sağlandı. Ankara ve Erenler Fabrikalarında üretim faaliyetlerini tekrar başlandı.

04.06.2015 16:41  Güncelleme: 20:45

Otomotiv sektöründe Mayıs ortasında başlayan işçi eylemlerinin etkisiyle üretimi duran Türk Traktör gerekli koşulların sağlanması üzerine, Ankara ve Erenler fabrikalarında üretime tekrar başlanıldığını açıkladı.

"GEREKLİ KOŞULLAR SAĞLANDI"

Türk Traktör'den Kamuyu Aydınlatm Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Risk yönetimi politikalarımız kapsamında gerekli koşulların sağlanması üzerine, Ankara ve Erenler Fabrikalarımızda üretim faaliyetlerine tekrar başlanılmıştır. Üretim faaliyetlerimizde tedarikçi temini kaynaklı olarak da herhangi bir sorun yaşanmamaktadır".

İŞÇİ EYLEMLERİ TÜRK TRAKTÖR'E SIÇRADI

Türk Traktör 21 Mayıs'ta, otomotiv sektöründe devam eden işçi eylemlerinin etkisiyle Ankara ve Erenler fabrikalarındaki üretime ara verildiğini açıklamıştı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Türk Traktör'de Üretim Tekrar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • TC Ali : Mazotun fiyatını bilen yok ne de olsa üretin babam 5 yılda nasıl olsa ödeniyor 4 2 Yanıtla
  • hüppe çalısanı: çerkezköy hüppede çalışan biriyim burada türkmetal sendikası var lanet olsun fabrikanın yarısı türkmetalin adamı bölgede çalısan fabrikalarda temsilcilik yapan adamların eşleri ve adamları hiçbiride iş yammıyor temsilci fabriya geldiği yok zaten altında şirket arabası geziyor çalısanı temsil eden yok patronla birlik olmuslar çalısanı düşünen yok bu sendika çalısana derebeyligi yapmaktan başka bir işe yaramıyor yazıklar olsun adelet yok burda...................... 4 1 Yanıtla
  • KAZIM TOKER: TRAKÖRÜN YANINDA NEV HOLLAND YAZIYOR HOLLANDA MALI HEMEN TÜRK OLDU ANCA AKKOYUNLARI KANDIIRN 1 0 Yanıtla
  • cCc: seçim öncesi gayet doğal ışınlanmayıda biz bulduk oda made in turkey sallamayınnnnnnnnnnnnnn :) 1 0 Yanıtla

Advertisement