Türk Traktör, Üretime Ara Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Türk Traktör, Üretime Ara Verdi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Türk Traktör, Üretime Ara Verdi
 Güncelleme: 

Türk Traktör, KAP'a yaptığı açıklamada otomotiv sektöründe devam eden işçi eylemleri nedeniyle üretime ara verdiklerini duyurdu.

Türk Traktör, otomotiv sektöründe devam eden işçi eylemleri nedeniyle Ankara ve Erenler fabrikalarındaki üretime ara verdi.

KAP'A AÇIKLAMA YAPILDI

Türk Traktör, otomotiv sektöründe devam eden işçi eylemleri nedeniyle Ankara ve Erenler fabrikalarındaki üretime ara verdiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama ile duyurdu.

"ÜRETİME ARA VERİLMİŞTİR"

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren bazı şirketlerde gerçekleşen işçi eylemleri, Ankara ve Erenler Fabrikalarımızda çalışan bazı işçiler ve rutin mesaileri üzerinde de etkili olmuştur. Bu sebeple, Kurumumuzun risk yönetimi politikaları doğrultusunda, Ankara ve Erenler Fabrikalarımızdaki üretim faaliyetlerinin etkin ve sağlıklı bir şekilde devamlılığını sağlamak için söz konusu sorunlar çözümleninceye kadar tedbir amaçlı olarak üretime ara verilmesi kararı alınmıştır."

Kaynak: İHA