Vestel Müşteri Hizmetleri Ankara'da - Son Dakika
Ekonomi

Vestel Müşteri Hizmetleri Ankara'da

Vestel Müşteri Hizmetleri Ankara\'da

Vestel'in, "Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü Buradayız!" konseptli yetkili servis toplantısı Ankara'da düzenlendi.

28.11.2013 12:56

Vestel'in, "Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü Buradayız!" konseptli yetkili servis toplantısı Ankara'da düzenlendi.

Vestel'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Vestel, "Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü Buradayız!"  konseptiyle düzenlediği yetkili servis toplantılarına Ankara ile devam etti. Rixos Otel'de düzenlenen toplantıya Ankara ve çevre illerden Vestel müşterilerine hizmet üreten yetkili servisi yöneticileri katıldı.

Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Tarkan Tekcan, Vestel'in 2014 yılı hedeflerinin servis yetkilileriyle paylaşıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyetinin de ötesinde, "müşteri teşekkürüne" odaklandıklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"Vestel olarak bu yıl içerisinde satış sonrası hizmete yönelik büyük yatırımlar gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de iletişim merkezimizi, uzman müşteri temsilcilerinden oluşan 400 kişiye çıkarak, merkezimizi İstanbul'dan Ankara'ya taşıyacağız.  Bu büyük değişim ile çağrıları çok daha hızlı çözüme ulaştıracağız."

Vestel Müşteri Hizmetleri yöneticileri de servis yetkililerine kendi alanlarındaki gelişmeleri aktardı. Toplantıda, bölgede 5, 10 ve 25 yıldır büyük bir başarı ile hizmet veren ?Vestel yetkili servis yöneticilerine de plaket verildi. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü, kasım ve aralık aylarında 6 ayrı ilde "Buradayız!" demeye devam edecek. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Vestel Müşteri Hizmetleri Ankara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement