Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) Haziran vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat güne yaklaşık yüzde 0,70 düşüşle başladı.
Açılışta en yüksek 97.500 puanı gören endeks kontratı şu dakikalarda önceki kapanışa göre yaklaşık 700 puan düşüşle 96.900 - 97.100 puan aralığında dengelendi. Endeks kontratı dün en yüksek 98.750 en düşük 96.900 puan aralığında dalgalı bir seyir izledikten sonra günü 97.700 puandan tamamlamıştı.
Analistler, endeks kontratının 99.000 seviyesinin güçlü direnç olduğunu belirterek, 96.900 seviyesinin ise destek konumuna geldiğini, bu seviyenin altına gerilemelerde satış baskısının etkisini artırabileceğini tahmin ediyor. - İstanbul
Son Dakika › Ekonomi › Viop'ta Endeks Kontratı Güne Düşüşle Başladı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?