Viop'ta Endeks Kontratı Güne Düşüşle Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Viop'ta Endeks Kontratı Güne Düşüşle Başladı

Viop\'ta Endeks Kontratı Güne Düşüşle Başladı
07.08.2014 09:18

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) Ağustos vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne düşüşle başladı.

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) Ağustos vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne düşüşle başladı.

Açılışta en yüksek 98.125 puanı gören endeks kontratı, şu dakikalarda dünkü kapanışa göre yaklaşık 200 puanlık düşüşle 97.600 - 97.700 puan seviyelerinde dengelendi. Endeks kontratı dün en düşük 97.350 puanı gördükten sonra günü önceki kapanışa göre yüzde 2 düşüşle 97.850 puandan tamamlamıştı.

Analistler, endeks kontratının 97.200 seviyesinin kritik destek olarak takip edileceğini, bugün açıklanacak Avrupa Merkez Bankası (ECB) kararları ve küresel piyasalardaki doların seyrinin yön üzerinde belirleyici olacağını tahmin ediyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Viop'ta Endeks Kontratı Güne Düşüşle Başladı - Son Dakika


Advertisement