Viop'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Viop'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı

Viop\'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında (VİOP) ağustos vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yaklaşık yüzde 0,05 düşüşle başladı.

19.08.2016 09:13

Borsa İstanbul Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında (VİOP) ağustos vadeli BIST 30 endeksine dayalı kontrat, güne yaklaşık yüzde 0,05 düşüşle başladı.

Açılışta en yüksek 96.300 puanı gören endeks kontratı, önceki kapanışın 175 puan altında 96.100 seviyelerinde dengelendi. Endeks kontratı, alıcılı bir seyir izleyerek 97.400 puana kadar yükselmesinin ardından düşüşe geçerek günü 96.275 puandan tamamlamıştı.

Analistler, teknik açıdan endeks kontratında 95.250 seviyesinin destek, 97.000 - 97.500 seviyelerinin ise direnç konumunda takip edileceğini kaydediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Viop'ta Endeks Kontratı Güne Yatay Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement