Wd Yeni Nesil Depolama Birimlerini Tanıttı - Son Dakika
Ekonomi

Wd Yeni Nesil Depolama Birimlerini Tanıttı

Wd Yeni Nesil Depolama Birimlerini Tanıttı

WD ve SanDisk, düzenlediği basın toplantısı ile yeni nesil depolama birimlerini tanıttı.

10.11.2017 13:10

WD ve SanDisk, düzenlediği basın toplantısı ile yeni nesil depolama birimlerini tanıttı. Bu ürünler, farklı depolama ihtiyaçlarını hedef alıyor.WD My Cloud Home, SanDisk iXpand Base ve SanDisk Ultra 400GB microSD kartlar tanıtıldı.

WD yeni nesil depolama çözümlerini duyurdu

SanDisk iXpand Base adlı ürün, iPhone kullanıcılarına kablosuz şarj ve veri yedekleme işlemini tek bir cihaz üzerinde yapma imkanı sunuyor. 32 GB ile 256 GB arasında farklı depolama kapasiteleri sunan cihaz, kablosuz şarj desteği sunan iPhone modellerini şarj ederken, bir diğer yandan da veri aktarımı ve yedekleme sağlayacak.

wd

15W çıkış gücü ile hızlı şarj sağlayan iXpand Base sayesinde kullanıcılar iPhone'u her şarj ettiğinde, internet tabanlı depolama seçeneklerinin aylık ücretleri konusunda endişelenmeden dosyalarını orijinal kalitesinde otomatik olarak yedekleyebiliyor.



Tanıtılan bir diğer depolama ürünü ise tam 400 GB kapasiteli microSD kart oldu. UHS-I tipinde olan hafıza kartı, Android işletim sistemli telefon ve tabletlere ek olarak, harici kart girişi sunan tüm cihazlarda kullanılabiliyor. Bu kart ile FullHD çözünürlükte 40 saate kadar video kaydı yapılabiliyor.



Tanıtımı yapılan WD My Cloud Home ürünü ise harici disk ve uzaktan erişim yetenekleri ile NAS görevi görüyor. Wi-Fi yönlendiricisine doğrudan entegre olan WD My Cloud Home depolama cihazıyla kullanıcıların içeriklerine uzaktan erişim imkanı sunuyor.



Farklı depolama kapasiteleri ile satışa sunulacak olan My Cloud Home depolama sürücüleri şık tasarımları ile de dikkat çekiyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi Wd Yeni Nesil Depolama Birimlerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement