Yeni Yılda Çifte Atama! - Son Dakika
Ekonomi

Yeni Yılda Çifte Atama!

Yeni Yılda Çifte Atama!

ADS ve Fenomen'in Genel Müdürlük görevlerine atama yapıldı.

03.01.2012 11:11

Kurumlara ve çalışanlarına kişisel gelişim, farkındalık ve kalıcı öğrenme yetisi kazandırmak üzere kurulan iki kardeş şirket ADS ve Fenomen'in Genel Müdürlük görevlerine atama yapıldı. Alp Beyce ortağı olduğu ADS Yönetim Danışmanlık'ın, Şebnem Akalın ise Fenomen Prodüksiyon ve Organizasyon'un Genel Müdürlük görevini üstlendi.

Yaklaşık 12 yıldır Türkiye'nin önde gelen kurumlarına eğitim ve yönetim danışmanlığı hizmeti veren ADS Eğitim ve Danışmanlık şirketi Genel Müdürlüğü'ne Alp Beyce getirildi. ADS Eğitim ve Danışmanlık'ın kardeş şirketi olan Prodüksiyon ve Organizasyon şirketi Fenomen'in Genel Müdürlük görevini ise Şebnem Akalın üstlendi. Beyce ve Akalın, 1 Ocak itibarıyla Genel Müdürlük görevlerini yürütmeye başladı.

Ortağı olduğu ve eğitmen olarak görev yaptığı ADS Yönetim Danışmanlık'ta Genel Müdürlüğe getirilen Alp Beyce, ODTÜ İnşaat Bölümü mezunu.

Danışman, müzisyen, senarist, yapımcı ve oyunculardan oluşan uzman kadrosuyla kurumlara hizmet veren Prodüksiyon ve Organizasyon şirketi Fenomen'in Genel Müdürlük görevine getirilen Şebnem Akalın ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi Bölümü'nden mezun. Akalın, son olarak Metro Group Buying şirketinde İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapıyordu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Yeni Yılda Çifte Atama! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement