Yerli otomobil üretiminde yaklaşan final heyecanı: TOGG paylaştı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yerli otomobil üretiminde yaklaşan final heyecanı: TOGG paylaştı

18.04.2022 11:00  Güncelleme: 11:03

Gemlik'teki tesislerinde yerli üretim için çalışmalarını son sürat devam ettiren TOGG'dan heyecanlandıran bir paylaşım geldi. TOGG'un sosyal medya hesabında boya tesisinin yüzde 96'sının, montaj tesisinin yüzde 89'unun ve gövde tesisinin yüzde 92'sinin tamamlandığı açıklandı.

Tükiye'nin yerli otomobili TOGG'un asfalta çıkması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bu doğrultuda Gemlik tesislerinde çalışmalar planlara göre devam ediyor.

TESİSLER TAMAMLANMAK ÜZERE

TOGG'dan yapılan paylaşıma göre, Gemlik tesislerinde boya tesisinin yüzde 96'sı, montaj tesisinin yüzde 89'u, gövde tesisinin yüzde 92'si tamamlandı.

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Gemlik'teki tesisler tamamlanıyor

2023'TE SATIŞA ÇIKMASI PLANLANIYOR

Seri üretim başlangıcının ardından otomobilin yasal mevzuata uygunluğunun tespiti için homologasyon testlerine başlanacak. Testlerin artından TOGG'un 2023'ün ilk çeyreğinde satışa çıkması planlanıyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Yerli otomobil üretiminde yaklaşan final heyecanı: TOGG paylaştı - Son Dakika


Advertisement