Ziraatçılardan Karabalık'a Plaket - Son Dakika
Ekonomi

Ziraatçılardan Karabalık'a Plaket

Ziraatçılardan Karabalık\'a Plaket

Kocaeli Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Aykut Sami Ünal Ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı Makamında Ziyaret Etti.

24.12.2010 22:03  Güncelleme: 22:14

Kocaeli ziraat mühendisleri odası başkanı aykut sami ünal ve yönetim kurulu üyeleri, kartepe belediye başkanı şükrü karabalık'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kartepe Belediyesi'nin zirai atıkların toplanması ve çevreye olan zararlı etkilerinin yok edilmesi amacıyla her bölgeye konulan zirai atık konteynırlarından ötürü, Kocaeli Ziraat Odası Başkanı Aykut Sami Ünal, Başkan Karabalık'a plaketle teşekkür etti.

Özellikle zirai alanlarda mahsülü çoğaltmak için kullanılan kimyevi ilaçların kullanımı sonrasında bilinçsizce çevreye atılmasının önemli sağlık sorunlarına neden olduğunun altını çizen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık; "Kartepe Belediyesi olarak tarımsal kirlilği önleme projesi ile zirai atıklarla mücadele ediyoruz.

Proje kapsamında yoğun tarım yapılan yerleşim bölgelerinde çiftçi vatandaşlarımızla bir takım toplantılar düzenledik. Toplantılarımızda, Kartepe'de kirlilik nedenleri ve çözüm önerileri konusunda uzman bir ekip çiftçi vatandaşlarımıza bilgi aktardı. Bu maksatla her bölgede Zirai atık konteynırları bulundurmakta ve toplanan zirai atıkların belirli aralıklarla İzaydaş fabrikasına göndermekteyiz." dedi.

Ziyarette, Kocaeli Ziraat Mühendisleri Oda Başkanı Aykut Sami Ünal ve yönetim kurulu üyelerinden Uğur Bayrak, İbrahim Telli, Özgür Yılmaz, Veysel Ayhan ve Şener Atak hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Ziraatçılardan Karabalık'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement